Personal

LIFE LATELY SEPTEMBER #2

IMG_1877

Er is alweer een week voorbij. Een week waarin wij opzoek gingen naar een nieuwe bank, man o man wat is dat moeilijk zeg! Verder had ik het hele weekend montage voor Peter Pan de musical en als klap op de vuurpijl had ik ook nog een hele geslaagde fotoshoot, in Den Haag. Kijk je mee?

LIFE LATELY

IMG_1809

We begonnen de week goed met het bezoeken van een aantal leuke hotspots in Den Haag.

IMG_1815

Ik was daar samen met Irene van Stay in Style om foto’s te maken voor haar blog. De hele dag hebben we verschillende hotspot bezocht, heerlijk gegeten zoals je hierboven ziet. En heb ik de hele dag achter haar aan gelopen met mijn camera.

IMG_1821

Daar is o.a. deze leuke foto uit voortgekomen. Wil je ook een keer een leuke shoot, voor bijvoorbeeld je blog, bekijk dan hier mijn tarieven.

IMG_1848

Ook zijn vriendlief en ik heel hard opzoek naar een nieuwe bank.

IMG_1849

Bij Trendhopper hebben we een aantal leuke exemplaren gezien maar jeetje wat is dat moeilijk zeg!

IMG_1885

Ook was het eindelijk weer eens tijd om sushi te gaan eten. Jeetje wat was dat lang geleden en jeetje wat was dat weer lekker zeg!

IMG_1886

Duke heeft een nieuw speeltje gehad van ons en hij weigerde hem los te laten. De hele dag heeft hij zo rond gelopen, te lief!

IMG_1888

En afgelopen weekend stond ik het hele weekend in het theater voor de montage van Peter Pan de musical.

IMG_1887

Het begint nu echt vorm te krijgen en het wordt gegarandeerd een prachtige familievoorstelling. Kom je een keertje kijken??

Veel liefs en tot volgende week weer! ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply