Personal

LIFE LATELY SEPTEMBER #4

IMG_2336

Afgelopen week zat ik een middag in het ziekenhuis, deden we al de eerste aankopen voor ons nieuwe huis en vierden we nog onze verjaardagen. Kijk je mee?

LIFE LATELY

IMG_2268

Man man, wat was het nog lekker weer afgelopen week! Het is eind september en ik heb nog meerder dagen in mijn korte broek gelopen. Heerlijk!

IMG_2271

Ook was mijn auto toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Dus ik maakte nog even gebruik van het mooie weer, 2 uur lang heb ik hem staan poesten en het resultaat mag er zijn! Hij is weer helemaal wit en schoon van binnen.

IMG_2343

Helaas zat ik afgelopen week ook een middagje in het ziekenhuis. Mijn schoonbroertje (ik heb een hekel aan het woord zwager) had zijn vinger gebroken. En ik ging even mee voor de gezelligheid en ondersteuning.

IMG_2270

We hadden ook mega veel geluk met deze kar vol leuke spullen voor ons nieuwe huis. De Marskramer bij ons gaat weg en alles ging voor de helft van de helft weg. Korting op korting dus! Mega scoor!

IMG_2272

Hema heeft nu ook een letterbox, wanna have!!

IMG_2266

Ik vond, tijdens het opruimen een pasfoto van mijn oma in haar jongere jaren. Wat een beauty he?

IMG_2312

Ondanks het mooie weer aten wij toch hutspot met rookworst. Gewoon omdat het kon.

IMG_2338

En we sluiten de week af met een mega geslaagd verjaardagsfeestje. Eind augustus waren vriendlief en ik jarig maar we vierden het pas afgelopen weekend.

IMG_2336

En we hadden mega geluk met het lekkere weer! Hoe was jouw week?

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Yvette 26 september 2016 at 07:06

  Jemig, wat was jouw oma knap! En jullie feestje ziet er echt fantastisch uit, super leuk idee die balonnen in het zwembad! Heel tof!

 • Reply yvonne 26 september 2016 at 08:10

  Wat een mooie foto van je oma. Ze doet mij denken aan Audrey Hepburn.
  En goeie deal bij de Markramer. Korting is altijd goed.

  • Reply yvonne 26 september 2016 at 08:11

   en waarom heb je eigenlijk een hekel aan het woord zwager? (ik vind het ook een rare benaming hoor)

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 26 september 2016 at 12:06

   Aaah wat lief! Ze lijkt idd op een filmster zo op die foto. We hebben hem ook in het groot ergens liggen. Ik moet die echt eens gaan opzoeken en ophangen. Zo’n prachtige foto!

   Zwager vind ik zo ‘vies’ klinken. En ik snap het ook niet. Je hebt een schoonzus, je bent een schoondochter of schoonzoon, maar je hebt een zwager. Is toch gek? En schoonbroertje klinkt gewoon veel liever!

   • Reply yvonne 26 september 2016 at 21:21

    Jaa een mooi plekje voor zoeken voor in het nieuwe huis!

    ik vind het woord zwager niet ‘vies’ klinken maar zeker wel gek ja. Snap ook niet waar het vandaan komt. schoonbroertje klinkt zeker leuker.

 • Reply roos 26 september 2016 at 08:54

  Leuke spulletjes heb je gekocht bij de Marskramer! Ik vierde afgelopen weekend ook mijn verjaardagsfeestje, het was idd echt prachtig weer.

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 26 september 2016 at 12:09

   Dat was echt een mega scoor! Zo blij mee :). Maar wat leuk dat jij ook je verjaardag hebt gevierd afgelopen weekend!! Wat een geluk hadden we he met het weer?? Gefeliciteerd ook nog!

 • Reply Fleur 26 september 2016 at 21:54

  Wat een gezellige week! AAH en ik vind die letter box zo tof!

 • Reply Esmeralda 29 september 2016 at 14:17

  Wat heb je een mooie oma!!! Nog gefeliciteerd met jullie verjaardagen ( al ben ik veel te laat ?)

 • Leave a Reply