Love Stories

LOVE STORY #6 | LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT

Petty Wild Daisies In A Grean Feild

Het liefdesverhaal van Nicole:

Liefde op het eerste gezicht, maar niet voor mij!

Mijn man en ik kennen elkaar al heel erg lang. Via een gezamenlijke vriend hebben we elkaar ontmoet in het PSV stadion en het was liefde op het eerste gezicht. Voor hem dan. Maar niet voor mij. Ik geef heel eerlijk toe dat ik in die fase van mijn leven enorm oppervlakkig was en niet echt verder keek dan uiterlijk. Ook had ik nogal wat vooroordelen. Ik ben er niet heel trots op, maar het was nu eenmaal zo.

Wel hielden we contact. Ik vond hem aardig, maar meer niet. Ik vond het ook erg moeilijk om hem af te wijzen want ik had natuurlijk wel door dat hij meer wilde dan vriendschap. Dus toen hij wilde afspreken heb ik het een beetje in het midden gelaten en dat was dat. Voor een poosje hadden we geen contact meer, want dat liep doorgaans via Hyves en daar was ik niet echt actief meer.

Nadat ik een jaar op Aruba had gewoond kwam ik hem tijdens het stappen (met Carnaval geloof ik voor het eerst) weer tegen. En oei, hij was toch wel goed opgedroogd! Een aantal keren daarna kwam ik hem ook tegen en we maakten ook telkens een gezellig praatje. Wanneer ik hem dan ook niet tegen kwam begon ik hem te missen.

Toen ik, toch op Hyves, een berichtje naar een vriendin stuurde over een dierentuin reageerde hij met de opmerking dat hij wel met mij wilde gaan. In eerste instantie dacht ik ‘nee’, maar ik reageerde wel positief naar hem. Hij stuurde me zijn telefoonnummer en we begonnen te smsen.

Ik begon hem steeds leuker te vinden door de smsjes en ik vroeg hem dus ook een aantal keer mee als ik met mijn vriendengroep (waar hij er ook een aantal van kende) afsprak. Zo ging hij mee voetbal kijken en mee naar het E3 strand. Ook was ik niet lang daarna jarig en nodigde ik hem uit om ook te komen. Niet wetende dat hij er dus als eerste was en als laatste weg zou gaan.

Maar, ondanks al die ontmoetingen en uitnodigingen gebeurde er niets en was er ook geen officiele date. Tot 2 mei 2011. Onze eerste officiële date na een wedstrijd van PSV was uit eten bij een grill restaurant en daarna samen ‘how I met your mother’ kijken via de laptop. De tweede date volgde een aantal dagen later, op 6 mei, en vanaf toen was het ‘aan’.

Een maand of twee later gingen we al voor het eerst samen een weekendje weg en niet lang daarna woonde hij al zo goed als bij mij in aangezien hij aan zijn meniscus geopereerd werd en een aantal weken niet mocht lopen/staan. Ook niet heel gek dus dat we na een jaar ons al verloofden (12 mei 2012), na twee jaar zijn getrouwd (24 mei 2013 en na drie jaar ons eerste kindje kregen (06 maart 2014).

1402225_10152052834745977_1704920309_o

Op de foto: Nicole & haar man.

Inmiddels zijn we dus al drie jaar getrouwd en is hij echt de liefde van mijn leven. Ik kan me geen betere man voorstellen en ook geen betere vader voor onze dochter.

Een aantal leuke weetjes:

 • Onze dierentuin date hebben we nooit gemaakt. We zijn wel naar dierentuinen geweest met onze dochter, maar dus nooit met zijn tweetjes als date.
 • Op onze tweede date hield ik een hele lange preek over dat ik het te snel vond gaan en ik wat ruimte wilde. Om hem vervolgens te vragen of hij wilde blijven slapen want ik wilde hem niet missen haha.
 • We zijn op de plek getrouwd waar we elkaar oorspronkelijk ontmoet hebben: in het PSV stadion
 • Mijn man wilde perse op 24 mei trouwen omdat we op 6 mei ‘verkering’ kregen, op 12 mei ons verloofden en de 24 was dan een mooi opeenvolgend getal
 • Tijdens onze bruiloft werd het feestje ‘verstoord’ door een PSV Hooligan.. Oftewel, niemand minder dan Rob Scheepers (caberetier) trad op!

A love story by Nicole van Meisje Eigenwijsje.nl

Ben jij ook een blogger (of kan je gewoon heel leuk schrijven)? Heb je een relatie? En zou je het leuk vinden om jullie Love Story te delen? Love and Lifestyle Blog is namelijk opzoek naar nog meer liefdesverhalen! Je mag je verhaal geheel anoniem of met naamsvermelding insturen naar loveandlifestyleblog@hotmail.com.

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Maaike 16 september 2016 at 09:10

  Wat een lief verhaal! Voor mij was mijn vriend wel liefde op het eerste gezicht. Misschien dat ik mijn verhaal wel ga insturen, want dat lijkt me best leuk :)

 • Reply Nicole 17 september 2016 at 10:04

  Ahh leuk om ons verhaal hier te zien! Bedankt dat ik hem mocht delen op je mooie blog!

 • Reply Anita 17 september 2016 at 12:40

  Leuk om jullie verhaal weer eens te lezen Nicole! Onze datum is 9 mei, mooiste maand van het jaar ;)

 • Reply Janske 17 september 2016 at 16:55

  Wat leuk om te lezen! Wat snel achter elkaar allemaal als ik jullie verhaal zo lees. Wel mooi! ❤ Rob heeft ook onze beste vrienden “getrouwd” in een bijzondere ceremonie. ..Hij is de beste vriend van de bruidegom…Dat was echt hilarisch..hihi ?

 • Reply Dylan 11 juni 2018 at 14:13

  Mooie romantische blog!

 • Leave a Reply