Lifestyle

EEN NIEUWE SPANNENDE SERIE

Blong Girl Thoughfully Watching A Sunrise

Zijn jullie ook zo serie verslaafd? Wij in ieder geval wel! We volgen een paar bekende & populaire series, waaronder; The Walking Dead, Fear the Walking Dead, Game of Thrones, The Blacklist en de laatste hitserie van Netflix; Stranger Things. Maar de afgelopen dagen waren we in de ban van een nieuwe ijzersterke topper. Ben je benieuwd welke dat is? Lees dan snel verder.

THE NIGHT OF

The night of, een nieuwe achtdelige hitserie van HBO houdt je in zijn greep van begin tot eind. Hij is, als je het mij vraagt, ijzersterk en een klassieker met de vraag: who did it?

“Het verhaal volgt student Nasir Khan, ook wel Naz genoemd. Hij is een aandoenlijke nerd die door een basketbalspeler aan wie hij bijles geeft, wordt uitgenodigd naar een feestje in de New Yorkse Lower East Side. Als blijkt dat niemand hem komt oppikken, besluit Naz zonder te vragen de taxi van zijn vader te nemen en vanuit zijn huis in Queens naar Manhattan te rijden. Zijn impulsieve beslissing om onderweg een mooie jonge vrouw op te pikken, gooit niet alleen roet in zijn plannen maar luidt ook de noodlottige avond van de titel in. Naz wordt later immers beschuldigd van een misdaad die hij beweert niet begaan te hebben, en hij ervaart de chaos en manipulatie van het juridische systeem van binnenuit. Zijn benarde situatie wordt nog verder bemoeilijkt door zijn uiterlijk en Pakistaanse afkomst.”

Naast deze spannende intro vind ik het onwijs fijn dat de serie maar uit acht afleveringen bestaat. Acht lange afleveringen, dat dan weer wel. Maar daarna is het verhaal ook klaar. Ook wel eens lekker dan eindeloos seizoen na seizoen te moeten kijken om te weten hoe het nou eindelijk afloopt.

Heb ik je nieuwsgierig kunnen maken? En ga je hem kijken? Ik hoop het wel! Heel veel kijk plezier alvast ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Valerie 23 september 2016 at 13:03

    Grappig dat ‘ie maar 8 afleveringen is! Maar inderdaad, ook weleens lekker! Ben benieuwd!

  • Reply roos 23 september 2016 at 16:39

    Dat klinkt echt als een hele goede serie. Helaas heb ik geen HBO..

  • Leave a Reply