Dating Stories

BRIEVEN AAN VRIJGEZELLE ISABELLE

Casual Business Woman Typing On Laptop Whilst In BedHi Isabel,

Ik ben benieuwd hoe het met je gaat en vooral met je single bestaan! Hoe bevalt het leven als vrijgezelle single dame, begin 30 in Amsterdam? Hoe gaat dat eigenlijk, dat daten? Ik heb nu al weer 4,5 jaar een relatie en zoals je weet onlangs getrouwd. Ik heb Tinder niet meer meegemaakt, maar wel internetdaten zoals Relatieplanet, Pepper, E-Darling etc… Ik kon er eigenlijk niks mee, dus zeer benieuwd hoe het jou vergaat!

Groet, Maarten

Nou Maarten,

When life hits you hard and you need to start over again you go on Tinder! Maar even serieus, ik heb een rotjaar achter de rug. Relatie verbroken en net weer vrijgezel. Dus what to do? Je gaat op Tinder. En dat gaat als een malle! 10 dates in een maand :-) Oeps! Ik zat in een Try to Catch Them All fase, nu iets rustiger. Wel super leuke maar ook rare dingen meegemaakt. Weirdo’s maar ook bijzondere ervaringen!

Date nummer 1: goede foto, zag er lang uit, interessant, leuk, wel aparte foto maar ik houd niet van standaard mannen. Na de eerste date vroeg hij of ik nog een keer mee wilde naar de bioscoop. Ik zei dat ik het toch niet echt voelde en toen kreeg ik de volgende app.

“I think you are crazy, weird and certainly emotional unstable but i did like you…” Ok, dank voor het compliment! Top haha. En ja, je hebt het wellicht al door, maar ik val in het algemeen op (exotische) buitenlandse mannen. En door!

Dus… we gingen door naar date nummer 2: Oh ja, oelala: een man uit het Midden-Oosten, wat een knappe heerlijke man. We hebben elkaar drie dagen achter elkaar gezien, en was heerlijk! Echt heerlijk :-) Daarna hebben we nog contact gehouden en besproken dat we ‘friends met benefits’ zijn: dus af en toe ga ik naar hem toe en dan slapen we samen… Dus ja, heel spannend en ook fijn. Hij is meer mijn filosofische man, zware gesprekken en intieme momenten.

Tussendoor even een handige tip! Neem altijd oordoppen mee. Wow, sommige gasten kunnen echt goed snurken.

Date nummer 3 was de ‘saaie man’’. Holy shit, wat een saaie man. Nog nooit zo’n saaie man meegemaakt. Heel erg lief, maar oh zo saai! Geen gespreksstof, geen dingen gemeen, helemaal niks, zelfs geen seksuele spanning. Ik heb hem maar gebeld dat ik het niet zag zitten en hij was daar eigenlijk wel ok mee.

Date nummer 4: De Sausjes Man. Ja, de Sausjes Man. En waarom is hij voor mij de Sausjes Man? Ik kwam hem tegen in een barretje waar ik snel alleen even wat ging eten. En hij had acht verschillende sausjes voor zijn neus staan haha! Hele leuke gast, super open, heel grappig, veel te vertellen. Ik vertel dat ik naar een astroloog ga en hij zegt dat hij tussen twee planeten is geboren, houdt van geborgenheid en genegenheid maar wil ook steeds vrij zijn. Dus ja… Wel aan het daten met hem, geweldige seks! Drie keer achter elkaar, ongelofelijk! Hij pakt me beet en slingert me het bed op, heerlijke vent. En super lachen, want met de Sausjes Man is het steeds een feestje. Maar ook geen relatiemateriaal denk ik. Hmmmm….

Wat ik heel irritant vind aan sommige mannen is dat ze bepaalde dingen beloven. Dan zeggen ze bijvoorbeeld: we gaan naar dit restaurant, we gaan daar dansen, we gaan naar de sauna etcetera. En dan vervolgens… niks… Geen appje, niks. (geluid krekels) Houd daar mee op! Niet doen, is het casual, dan is het casual, is het serieus, dan is het serieus, het is niet zo ingewikkeld. Vertel me niet dat je me over een half jaar gaat missen, terwijl we elkaar net vier weken kennen. Stop de bullshitt, ok?

Maarten, please leg mij uit waarom mannen dit doen.

Liefs, Isabel

Wordt vervolg! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en ben je benieuwd wat het antwoord van Maarten gaat zijn op de brief van Isabel? Volg Love and Lifestyle Blog dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply