Lifestyle

KERSTCADEAU TIPS VOOR HEM

IMG_6002

Één van de moeilijkste dingen waar ik elke keer weer tegen aan loop: cadeautjes voor een man kopen. Voor vrouwen is het zoveel makkelijker iets leuks te verzinnen, niet waar dames? Maar voor mannen is dat toch wel even een ander ding. Vandaag geef ik jullie tips voor leuke kerstcadeaus voor hem.

P.s. Vriendlief, niet op continue reading klikken, anders weet je straks al je kerstcadeaus ;)

SPECIAAL BIER.

Iets waar je mijn vriend, en misschien ook wel de jouwe, heel blij mee maakt. Rond de kerstperiode komen veel brouwerijen met bijzondere winterse biertjes. Die je tegenwoordig zelfs in de supermarkt kunt verkrijgen. Maar wil je echt wat speciaals kopen? Ga dan naar een bierspeciaalzaak en laat je adviseren.

WEEKENDJE WEG.

Houdt hij van reizen? Geef hem een weekendje weg cadeau. Naar bijvoorbeeld Londen, Budapest of doe eens gek en ga naar Tallin (Estland). Wat echt een mega aanrader is! Wij zijn daar van de zomer geweest maar vooral in de winter is het daar sprookjesachtig mooi!

SIERAARD.

Geef hem een sieraard cadeau, denk bijvoorbeeld aan een stoere stalen ring of een leren armband.

STAPPENTELLER.

Een cadeau die ik dit jaar mijn vriend met zijn verjaardag heb gegeven: een fitness band, oftewel een stappenteller. Tegenwoordig zijn deze verkrijgbaar in de mooiste designs en kan je ze gewoon heel stylish om je pols dragen. Hij meet hoeveel je loopt, beweegt en slaapt. Onwijs interessant. Ook krijg je een melding als je wordt gebeld of geappt. Kortom een super leuke gadget!

REVERSSPELD.

Is hij een beetje fashion minded? Een reversspeld biedt net dat beetje extra dat hij nodig heeft om zijn pak-met-stropdas look persoonlijk te maken. Als je niet weet wat het is, Google het maar eens. Het is echt heel tof! En meteen een heel leuk en origineel cadeau.

INGELIJSTE PRINT.

Tegenwoordig zie je overal de meeste toffe ingelijste prints voorbij komen. Misschien kan je iets laten drukken wat van toepassing is op jullie. Bijvoorbeeld de kaart van jullie favoriete stad of een mooie afdruk van een dier. Lijst deze vervolgens in en je hebt een prachtig persoonlijk cadeau.

 

Dit waren mijn tips. Heb jij zelf toevallig nog een idee voor een bijzonder cadeau? Laat het dan weten in de comments! Wie weet brengen we elkaar op ideeën.

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Jolanda 7 december 2016 at 10:19

  Ik vind het altijd heel moeilijk om wat voor mijn man te verzinnen. Soms is het standaard een geurtje, maar soms ook een nieuwe tas voor z’n werk als hij die toevallig nodig heeft

 • Reply Hans Oelen 7 december 2016 at 16:41

  Dag lieve Thessa,
  Wat dacht je van een mooi boek, een boek wat naadloos aansluit op zijn behoefte, professioneel steeds sterker en beter te worden?

 • Reply Ilse de Hoog 7 maart 2017 at 10:56

  Mijn vriend hoeft nooit een cadeau.. Die vindt het al genoeg als ik hem een kus geef, maar ik wil hem altijd wat gevenb en dat weet hij! Dus dan kan je beter zeggen wat je echt wilt haha. Goede tips!

 • Leave a Reply