Personal

HOW IS LIFE LATELY?

IMG_4691

Aan wekelijks een Life Lately plaatsen kom ik helaas niet meer toe. Maar ik vind het wel leuk jullie vandaag even een update te geven hoe het leven ‘lately’ was. Want er zijn een hoop dingen gebeurd. Mijn gezondheid zit in de lift, ik werk praktisch gezien weer full time en wij hebben een huis gekocht! Super spannende dingen en ik wil jullie graag een kijkje achter de schermen geven daarvan. Kijken jullie mee?

LIFE LATELY

IMG_0309

Er werd de afgelopen tijd weer een hoop gemake-upt.

IMG_4561

O.a. in het theater…

IMG_0312

…bij Peter Pan de musical met deze toppers van het kap & grime team.

IMG_4728

En ook stond ik weer op set van Penoza. Het vijfde seizoen alweer! Wat gaat de tijd toch hard. Ik weet nog wel mijn allereerste draaidag bij Penoza, nu alweer dik vier jaar geleden.

IMG_0311

Zoals ik al in de intro schreef zit mijn gezondheid in de lift. En begin ik me langzaam weer de oude te voelen na mijn burn out. Dit komt mede door de ontgiftende behandelingen die ik heb gehad bij mijn nieuwe arts. Als jullie hier meer over willen weten laat het dan even een berichtje achter. Want dan kan ik daar een keer een apart artikel aan wijden.

IMG_3297

Zoals jullie weten hebben wij een huis gekocht en de verhuizing & verbouwing komen nu echt dichtbij! Er werd daarom de afgelopen tijd veel geshopt en inspiratie opgedaan.

IMG_4650

De douchewand is in ieder geval al besteld en we gaan voor deze stoeren met zwart metaal afgewerkte inloop douche.

IMG_4258

Als inspiratie voor de stijl van de badkamer hebben wij deze foto gebruikt. En wij zijn verliefd geworden op de vloertegels van deze foto en hebben deze, na lang zoeken, besteld.

IMG_4758

Deze prachtige fauteuil scoorde wij voor de helft van de prijs bij Karwei. Een piekfijn showmodelletje zonder enige beschadiging. SCORE! Hij staat nu nog in ons te kleine huisje maar gaat straks een gave eye catcher zijn in de woonkamer van ons nieuwe huis.

IMG_3631

Verder stond ik met vriendlief op een mega tof bierfestival. De trouwe lezers weten het wel, mijn vriend importeert speciaal bier. En ter promotie van de bieren die hij importeert stonden wij deze winter op het Bier & Big festival in Eindhoven. Om de stand leuk aan te kleden hadden we één van de Volkswagenbusjes die ik verhuur meegenomen.

IMG_4709

Om dan maar meteen even een bruggetje te maken naar mijn werk. Iets waar ik de laatste tijd volop mee bezig ben, operational manager zijn bij DeVolkswagenbus.nl. Één van de beste beslissingen die ik het afgelopen jaar heb gemaakt; van baan switchen. Ik werk voornamelijk vanuit huis en dat geeft veel rust en vrijheid. Heerlijk!

IMG_4609

Want laten we nou eerlijk zijn, wie wordt er nou niet vrolijk van het werken me deze beauty’s?!

IMG_2887

Omdat ik vanuit huis werk kan ik mijn eigen tijden bepalen en hou ik tijd over om af en toe nog tijd leuke fotografie klusjes te doen. Een tijdje geleden werd ik benaderd door Shanna Hillebrand, een fotografe uit Almere die graag leuke foto’s wilde hebben voor op haar website & Instagram account.

IMG_4233

Ik genoot volop met deze kleine vriend van de sneeuw. Sneeuw is echt zijn favoriet! En ik genoot extra veel van dit soort momentjes omdat hij de afgelopen tijd best ziek is geweest. Gelukkig gaat het nu weer goed met deze kleine boef.

IMG_4691

Naast al deze leuke dingen heb ik ook nog eens het allerliefste vriendje EVER! Kijk wat een mooie bloemen hij voor mij meenam omdat we afgelopen week 22 maanden samen waren ♥.

How life is? It’s great! Hoe is het met jullie?

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Jennifer 13 februari 2017 at 15:14

  Ziet er weer leuk uit en ik lees graag meer over die ontgiftende behandeling :)

 • Reply yvonne 14 februari 2017 at 06:20

  Wat fijn om weer wat van je te lezen. en wat een mooie badkameritems hebben jullie geshopt! De stoel vind ik ook erg gaaf. En ik ben heel benieuwd naar je artikel over de injecties.

 • Reply yvonne 14 februari 2017 at 06:21

  ik bedoel de ontgiftende behandelingen!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 17 februari 2017 at 18:24

   Hahaha, ik ben idd blij dat het geen ontgiftende injecties zijn ;). Maar ik zal hier in de toekomst zeker een keer een artikel aan wijden. Ik denk dat het zeer interessant is voor velen.

  Leave a Reply