Citytrips/Travel

TRAVEL BUCKETLIST 2017

Girl Looking At Map At Vizcaya Miami_

Vorig jaar maakte ik een travel bucketlist voor het 2016. Waarin we bijna alle plaatsen, op Rome na, hebben kunnen afstrepen. Check: √. In plaats van Rome bezochten wij de Finse hoofdstad Helsinki en de sprookjes stad Tallinn in Estland. Maar wat gaat onze travel bucketlist voor 2017 worden? Waar willen we heen en wat zijn onze plannen? Vandaag vertel ik je daar meer over: 

BUDAPEST

business-1531402_1280

De hoofdstad van Hongarije: Budapest, staat al een tijdje op ons lijstje van steden die we nog willen bezoeken. Mede door leuke dingen die we gehoord hebben en de prachtige foto’s die we voorbij hebben zien komen op internet. Het is een stad met veel oude gebouwen, cultuur & creatieve hotspots. En met als klap op de vuurpijl is het leven daar mega betaalbaar. En dat is wel fijn als je net een huis hebt gekocht! Voor ons dus de ideale stad om te bezoeken voor een stedentrip dit jaar.

NEW YORK

taxi-cab-381233_1280

Een reisje die misschien iets minder haalbaar is dit jaar, ivm ons nieuwe huis. Maar omdat ik vind dat je altijd iets te wensen moet hebben: New York. De stad van mijn dromen! Nu ik, zo goed als, over mijn vliegangst heen ben durf ik het aan om zolang in het vliegtuig te zitten. Lopen door de mooiste wijken, eten in de hipste restaurants en niet te vergeten de Sex and the City tour doen. (Sorry lief!).

KROATIË

split-1585465_1280

Er zijn inmiddels redelijke concrete plannen om deze zomer Kroatië te gaan verkennen. Na een verhuizing en verbouwing kunnen we wel een weekje zon, zee en strand gebruiken. Waar we in Kroatië heen willen weten we nog niet precies. Maar we willen vooral even relaxen, vitamine D opdoen en wat leuke dingen bezoeken. Tips zijn dus welkom!

ROME

rome-881633_1280

En uiteraard blijft Rome gewoon nog op onze bucketlist staan. Aangezien we er vorig jaar niet aan toe zijn gekomen. Mijn vriend en ik delen een gezamenlijke passie voor Italië. Het eten, de cultuur en architectuur trekt ons enorm.

Welke steden / landen wil jij gaan bezoeken dit jaar? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw travel bucketlist voor mogelijk nog meer inspiratie voor leuke tripjes & vakanties.

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Jolanda 29 maart 2017 at 10:33

  Wij zijn afgelopen november in new york geweest. Voor mij was het ook echt een droom die uitkwam!! Wil er dan zeker nog een keer terug!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 29 maart 2017 at 11:58

   Ooooh wauw! Echt? Ik hoop ook zo dat ik heel snel New York mag gaan ontdekken, lijkt me echt een fantastische stad. Maakte het al je dromen waar??

 • Reply Kiran 29 maart 2017 at 16:00

  Ha leuk Thessa. Als het over reizen gaat lees ik het altijd. Mooie bucketlist hebben jullie. Rome is geweldig, daar kijk je je ogen zeker uit. Over drie weken ga ik toevallig naar Budapest. En mijn grote reis naar Canada.

 • Reply Marjolein 31 maart 2017 at 11:08

  Wat onwijs leuk zo’n travel bucketlist voor een jaar! En wat een leuke locaties! Rome is inderdaad práchtig! Wij zijn echt verliefd geworden op Gran Canaria. De reis en het verblijf hoeven niet duur te zijn als je geen hoge eisen hebt en zo kunnen wij dus in de zomer voor de 3e keer in een jaar er heen voor 8 dagen! Het is zó mooi daar! Maar dan wel het zuiden en zuidwesten van het eiland. ?

 • Reply Jacky 31 maart 2017 at 13:48

  Voor Kroatie zeker in Istrië blijven en minimaal 1 rondlopen bij de Plitvic meren… zooooo mooi daar! Mike en ik zijn er 3x geweest (kamperen). Dit jaar willen we ook een iets beter betaalbare vakantie gaan doen, ben nu aan het uitzoeken om te gaan roadtrippen naar Hongarije, Slowalkije, Kraotie &/of Slovenie.

 • Reply Natascha 2 mei 2017 at 13:41

  Wat een leuke bucketlist! :-) Ik zou ook graag eens naar Budapest gaan!

 • Leave a Reply