Citytrips/Travel

“HET REISVIRUS”

DSC05537

Ik besefte me van de week ineens dat het echt is gebeurd; ik ben besmet ben met het reisvirus. The wanderlust is real! Big time! Ik heb mega veel cravings om nieuwe plekken te ontdekken, cultuur te snuiven en om nieuwe dingen te doen. Ik wil reizen, zoveel mogelijk!

HET REISVIRUS

En wie had dat ooit gedacht? Eind 2015 schreef ik nog het artikel: Reizen met een beperking. Over hoe eng ik het eigenlijk vond om naar het buitenland te gaan. En over hoe bang ik was om te vliegen. En nu, nu kan ik niet wachten om weer de grens over te gaan! Om weer in het vliegtuig te stappen!

Oké oké… ik zal eerlijk zijn, een beetje eng vind ik het nog wel. Maar hé wie vindt vliegen nou echt mega fijn? Ik denk dat iedereen er altijd wel even over nadenkt voor hij of zij het vliegtuig in stapt, over wat er mis kan gaan. Maar vliegen is natuurlijk nog steeds de veiligste manier om te reizen en ik ben onwijs blij dat ik die angst overwonnen heb!

DSC05612

Foto’s van ons tripje naar Helsinki

Want de wereld ligt aan mijn voeten, mede dankzij vriendlief. Hij geeft mij het vertrouwen dat ik met hem de hele wereld aankan en hij laat mij zien hoe leuk reizen is. Ik vind bijna niks zo leuk als met hem nieuwe dingen ontdekken. Samen door leuke straatjes struinen, bijzondere restaurantjes ontdekken en om de leukste souvenirs voor thuis te scoren. Om vervolgens met een glimlach aan terug te denken aan ons avontuur. Aan de bijzondere & mooie tijd die we hebben gehad. En het werkt verslavend! Mega verslavend! Ik kan niet wachten om weer in het buitenland te zijn. En om met jullie weer leuke foto’s & tips te delen.

Wanneer gaan we boeken lief?

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Jolanda 11 april 2017 at 08:09

  Ik houd ook zo van reizen. Met twee kleine kids zit het er voorlopig niet meer in, maar wat hebben we al mooie plekken gezien!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 11 april 2017 at 12:44

   Nee dat lijkt me idd ook enorm lastig, goede reden voor ons om nog even te wachten met kindjes. Eerst nog heel veel reizen samen :)

 • Reply evelien 11 april 2017 at 09:32

  Wat een heerlijk artikel! Ik word er helemaal blij van. <3
  Heb gelijk zin om heerlijk op reis te gaan.
  Liefs,
  Evelien

 • Reply yvonne 11 april 2017 at 13:42

  Ik ben dol op reizen. Doe het alleen veel te weinig.

 • Reply Jacky 12 april 2017 at 09:12

  Mike herinnerde me er vanmorgen aan dat we nog een flink tegoed bij KLM hebben staan voor vliegtickets (ivm raar verlopen reis naar Vietnam), alleen hebben wij even geen vakantiedagen om te gebruiken! Ook frustrerend…
  Maar goed; straks VW kamperen, dan RockWerchter kameren en hopelijk na de zomervakantie roadtrippen. Hopelijk nog ergens de KLM tickets verzilveren. Ik mag niet klagen :P (maar ik doe het zo graag)

 • Reply Heleen 22 april 2017 at 16:40

  Heerlijk. Het geeft mij ook zelf ook echt zo’n fijn gevoel van vrijheid.

 • Leave a Reply