Lifestyle, Reviews

DAGJE TOEREN MET EEN VOLKSWAGENBUSJE

Volkswagenbusje

Een dagje toeren met een oude retro Volkswagenbus, op wiens bucketlist staat het tegenwoordig niet? Al meer dan een jaar ben ik werkzaam als operational manager bij DeVolkswagenbus.nl maar zelf een dagje toeren had ik nog nooit gedaan. Hoe leuk dat dagje toeren was lees je hier:

Deze foto door: Jacky Lispet

DAGJE TOEREN MET EEN VOLKSWAGENBUSJE

Volkswagenbus huren

Ik ben alweer meer dan een jaar operational manager bij DeVolkswagenbus.nl. Hier verhuren wij de leukste Volkswagenbusjes van Nederland voor o.a. bruiloften & dagjes weg. Maar echt zelf een dagje op pad was ik nog nooit geweest. Ter ere van ons twee jarig samenzijn nam ik vriendlief mee voor een verrassingsnachtje & dagje weg. We sliepen in een luxe wellness suite van het Van der Vlak Hotel in Houten. Incl. een drie gangen menu & ontbijt op de kamer. Dit was allemaal te volgen via mijn Instagram stories. Hier deel ik in plaats van een wekelijkse “Life Lately” (hier op de blog), Daily Instagram stories. De volgende dag gingen we op pad met Minty, de mintkleurige Volkswagenbus van DeVolkswagenbus.nl. De loods van onze busjes bevindt zich in Nieuwegein (bij Houten in de buurt). Drie keer rollen en we stonden bij de busjes.

IMG_4314

Onze eerste stop vond plaats bij Geertjes Hoeve in Haarzuilens – Utrecht. Een super leuke boerderij waar je lammetjes kon knuffelen, biggetjes kon aaien en heerlijke pannenkoeken kon eten. Ongeveer drie kwartier rijden vanaf de loods. Nadat we onze buikjes vol hadden gegeten & onze “dierencuteness tax” hadden bereikt zijn we doorgereden naar de Loonse en Drunense duinen in Noord-Brabant. Daar sloten we ons aan bij vrienden van ons die ook toevallig een Volkswagenbusje hadden gehuurd om mee te kamperen. De ideale gelegenheid om leuke foto’s te maken, bij te kletsen en te genieten van al het bekijks dat we hadden onderweg.

IMG_0150

Deze foto door: Jacky Lispet

T2 Volkswagenbusjes

Want als je met deze twee voorbij komt rijden zie je onderweg een hoop koppies omdraaien. Mensen pakken snel hun mobieltje om een foto te maken en sommige toeteren of zwaaien zelfs. Mega leuk!

IMG_4373

Jacky & Mike waren aan het rijden met Mr. Blue. De blauwe camperbus van DeVolkswagenbus.nl. Waarin je dus ook kan overnachten. De bus is voorzien van een uitklapbare slaapbank met een kleine keuken & wasbak. Ideaal voor een romantisch kampeeravontuur!

IMG_4500

Natuurlijk kon ik het ook niet laten mijn fotogenieke vriendinnetje te fotograferen in dit gave busje. Even serieus, hoe goed staat dit busje haar?

OOK EEN KEER EEN BUSJE HUREN?

IMG_0132

Wil jij net zoals ons een keertje een busje huren, voor bijvoorbeeld een gezellige roadtrip, een romantische picknick of een kampeeravontuur? Neem dan contact met mij op via thessa@devolkswagenbus.nl en laat even weten dat je via mijn blog komt. Je mag dan namelijk gebruik maken van een leuke kortingsactie. Het is alleen mogelijk gebruik te maken van deze kortingsactie via bovenstaand mailadres en het is echt bedoelt als cadeautje voor mijn lezers. Je krijgt maar liefst €20,- korting op een dagje toeren in het weekend.  Let er dus op dat je niet via de website reserveert om misverstanden te voorkomen. Ik zie je aanvraag natuurlijk graag tegemoet!

Ben je benieuwd naar wat je nog meer voor leuks kan doen met een Volkswagenbusje? En welke welke kleuren busjes we nog meer hebben? Check de website: www.devolkswagenbus.nl

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Jolanda 4 mei 2017 at 07:04

  Och wat is dit leuk! Ze zijn echt heel fotogeniek!!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 4 mei 2017 at 14:11

   De busjes zijn inderdaad mega fotogeniek! Zo leuk om daar een dagje mee weg te zijn en leuke foto’s te maken :)

 • Reply Tineke 4 mei 2017 at 08:54

  Die busjes zijn zo leuk! Lijkt me erg gaaf om daar een dagje in te touren.
  Liefs

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 4 mei 2017 at 14:12

   Ik zou zeggen, laat je kans niet schieten en mail mij even om gebruik te maken van de kortingsactie ;)

 • Reply Jacky 8 mei 2017 at 13:39

  Jaaa gelezen hoor! En tnx hon’ <3 lafjoe

 • Reply Barbie 11 mei 2017 at 23:21

  Super mooie foto’s!

 • Reply Maud - Maudgeniet.nl 16 mei 2017 at 11:29

  Jaaaa leuk! Dit staat ook nog op mijn lijstje om te doen deze zomer.. Gekke vraag; is het mogelijk om een kinderstoeltje te plaatsen? Dan kan onze Madame van 2 jaar ook mee, haha!

  Prachtige foto’s heb je gemaakt trouwens. Love it!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 2 juni 2017 at 23:39

   Aaah dank je wel! Onze busjes hebben alleen voorin gordels. Hier kan een kinderzitje worden vastgemaakt. De busjes gaan sowieso niet harder dan 90 km per uur.

 • Reply Pien Fronen 13 juni 2017 at 18:59

  Ik heb een busje geboekt nav jouw blog. Krijg ik dan de 20 euro korting? Wij gaan zaterdag 15 juli

 • Reply Pien Fronen 13 juni 2017 at 23:21

  Hallo, blijkbaar moet ik hier reserveren. Ik wil graag een busje reserveren voor 15 juli. Ik heb dit via de site gedaan maar voor de korting vraag ik het hier aan.

  M.vr.gr.

 • Leave a Reply