Interieur

HUIS UPDATE #2

IMG_3822

Alweer drie maanden wonen wij in ons nieuwe huis.Wat gaat de tijd toch snel! En wat is drie maanden eigenlijk nog maar relatief kort. Want het voelt al alsof we hier jaren wonen. Het huis voelde vanaf de eerste stap die wij hier binnen zetten zó ontzettend goed (meer over dat moment lees je trouwens hier, voor degene die dat leuk vinden). Maar ik ben jullie nog een nieuwe huis update verschuldigd. Door alle drukte op werk & met het huis is het er nog niet eerder van gekomen. Al weken staat er een leuk filmpje klaar met wat beelden van onze verbouwing & verhuizing. En vandaag wil ik die graag met jullie delen:

HUIS UPDATE #2

Want inmiddels begint ons huis vorm te krijgen en is het bijna af. Vanaf volgende week wil ik de eerste foto’s daarvan met jullie gaan delen. Kun je zolang niet wachten? En ben je nieuwsgierig? Volg mij dan op Instagram. Hier deel ik dagelijks beelden via Instastories van ons huis en de dingen die we aan het opknappen zijn.

Maar laten we eerst even naar onze verbouw & verhuisvlog gaan kijken, zodat je een beetje een beeld hebt van waar we vandaan komen voordat je straks alle opgeknapte kamers en plekken in ons huis voorbij gaat zien komen op de blog. Vergeet de video vooral niet op HD te zetten voor de beste kwaliteit. Veel kijk plezier!

VERBOUW & VERHUIS VLOG(je)

 

Tot snel met een nieuwe update!

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply yvonne 4 juni 2017 at 17:01

  Leuk om te zien!

 • Reply Jolanda 4 juni 2017 at 19:00

  Leuk gemaakt!! Wij hebben zeven jaar geleden ook een dergelijke verbouwing gehad. Blij dat het nu af is hoor 😂

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 4 juni 2017 at 19:18

   Thanks Jolanda! Wij zijn hard op weg om binnen een half jaar echt alles af te hebben. Ik hoor van iedereen dat een huis nooit afkomt maar ik wil het tegendeel bewijzen ;)

 • Reply Debby 5 juni 2017 at 20:37

  Erg leuk om te zien! Je blog pas vandaag ontdekt maar hoop nu al dat er meer home foto’s gaan komen :):)!

 • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 6 juni 2017 at 12:58

  Hi Debby, wat leuk dat je me hebt gevonden! Deze week komen de eerste home foto’s online. Dus blijf de blog in de gaten houden als je nieuwsgierig bent ;).

  • Reply Debby 8 juni 2017 at 13:13

   Yess ze zijn er! Je staat gebookmarked dus ik kom zeker regelmatig terug :):)

  Leave a Reply