Interieur

HUIS UPDATE #4: DE GASTENKAMER

IMG_5489

Welkom bij alweer de 4e update van ons huis. Vinden we het nog leuk ;) ? Vandaag wil ik graag het resultaat van de zolder / gastenkamer met jullie delen. Deze kamer is ook opgeknapt nagenoeg zonder budget. We hebben allemaal spullen gebruikt die we al hadden en dat maakt deze kamer misschien nog wel extra leuk! Kijk je mee? 

DE GASTENKAMER BEFORE

381_1440

De zolder was al voorzien van een wastafel. Natuurlijk ideaal voor een gastenkamer. Op beiden muren zat al behang en helaas zijn de muren in ons huis wat slecht. Tijdens het behang afhalen in andere kamers kwamen de muren er slecht onder vandaan. We hebben er daarom voor gekozen het behang te laten zitten en dit over te schilderen. Ook het oude laminaat hebben we laten liggen. Op termijn willen we graag nieuw kliklaminaat kopen want de oude vloer is op sommige plekken behoorlijk versleten.

DE GASTENKAMER AFTER

IMG_5523

Op de muren gebruikten wij de kleur: Perfect Pink (gekocht bij Karwei eigen merk muurverf). Deze oude roze vintage kleur geeft een hele fijne look aan de kamer. Ik had deze kleur oorspronkelijk gekocht voor in het trapgat. Helaas kwam deze hier helemaal niet tot zijn recht. Maar gelukkig wel hier op de gastenkamer! De nachtkastjes zijn antiek en zijn van mijn oma geweest.

IMG_5529

Het wastafelkastje hadden wij in onze vorige huis staan en hebben wij hier herbruikt. De spiegel hing al in de kamer en heb ik van de muur geschroefd en op een Ikea lijstenplankje gezet. De witte antieke wandkroonluchter had ik al in mijn vorige slaapkamer als nachtlampje. Hij was goudkleurig toen ik hem kocht en ik heb hem wit gespoten.

IMG_5524

Dit gezellige plankje van Ikea hadden wij nog over. Hij zou oorspronkelijk in de keuken komen maar hiervoor hebben we inmiddels wat anders gekocht. De letterslinger is van Little Lovely Company.

IMG_5512

De handdoeken ring is één van de weinige dingen die ik nieuw heb gekocht voor deze kamer. Hij is van Ikea en geeft een luxe hotel achtig gevoel aan de kamer.

IMG_5498

De accessoires had ik allemaal nog. De nep eucalyptus bladeren kocht ik bij Ikea.

IMG_5489

Het beddengoed & de lampenkapjes zijn wederom van Ikea. En de oud roze kussentjes kocht ik vorig jaar zomer bij Action en matchen echt perfect bij de muur!

IMG_5487

Het prachtige schilderij was je waarschijnlijk allang opgevallen. Het Sprookjeshert, geschilderd door mijn schoonmoeder. Al heel lang hing deze bij haar thuis en ik was er meteen verliefd op. Toen wij de sleutel van onze nieuwe woning kregen, kreeg ik Het Sprookjeshert van haar cadeau en het hertje komt enorm goed toch haar recht in deze kamer.

IMG_5523

Mochten er nog dingen zijn die ik vergeten ben te vermelden, maar waar je wel benieuwd naar bent. Laat dan even een reactie achter in de comments. Zodat ik deze voor je kan beantwoorden. Ik hoop dat je het weer een leuke update vond en wat denk je…deze kamer verhuren als bed & breakfast Het Sprookjeshert op Airbnb?

Tot snel weer met een nieuwe update!

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

*Dit artikel betreft een samenwerking

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Kelly 14 juli 2017 at 11:48

  Dat schilderij vind ik echt prachtig!! het is weer supermooi geworden Thess, je hebt er echt oog voor! X

 • Reply yvonne 14 juli 2017 at 14:04

  Ik ben het nog niet zet hoor. Wat is het mooi geworden zeg! Hartjes voor die kleur roze. Echt superleuk gedaan.

 • Reply Leonieke 14 juli 2017 at 18:45

  Prachtig Thessa!

 • Reply Sloten 24 augustus 2017 at 08:27

  Het blijft vaak een soort rommelkamertje waar de gasten dan mogen slapen. Tof dat je er zoveel aandacht aan hebt besteed om het echt een knus gevoel te geven!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 25 augustus 2017 at 12:14

   Dank je wel! Er wordt door onze familie & vrienden al veel gebruik gemaakt van deze kamer. Erg leuk.

 • Reply Lotte 8 september 2017 at 16:23

  Wauw wat heb je dat leuk gemaakt zeg :D
  De gasten zitten er in ieder geval knus en warmpjes bij :)

 • Leave a Reply