Citytrips/Travel

HET IDYLLISCHE DORPJE POBOLEDA

Zoals ik jullie in mijn vorige blog al vertelde zijn wij tijdens onze vakantie in Cambrils een dag de bergen ingetrokken. Daar kwamen we uiteindelijk terecht in het idyllische dorpje Poboleda. We waren daar zo van onder de indruk dat ik er graag een aparte blogpost aan wil wijden. Maak je op voor heel veel foto’s!

POBOLEDA

Na een lange rit door de bergen van Catalonië kwamen we terecht in Poboleda. Een heel bijzonder & mega rustig dorpje hoog in de bergen.

We keken hier onze ogen uit en genoten van de bijzondere rust die het dorp uitstraalde.

We kwamen onderweg een uit het nest gevallen vogeltje tegen. We hebben hem geprobeerd wat water te geven in een blaadje maar hij was te bang. Ik hoop dat hij het heeft gered!

Je zag bijna niemand op straat. We zijn wel twee oude Spaanse mannen tegengekomen die voor hun woning zaten te kletsen.

En dit kleine schatje liep daar ook rond.

Verder waren het vooral lege maar zeer fotogenieke straatjes en daar moesten we natuurlijk even gebruik van maken!

Overal zag je wel bijzondere dingen, zoals dit beeldje hoog op het raamkozijn bijvoorbeeld.

Ook hier hadden ze weer de prachtigste olijfbomen met adembenemend uitzicht op de bergen. Mag ik hier wonen?

Waar je onwijs goed schijnt te kunnen eten is hier: bij Brots. Gerund door een Vlaamse kok. Helaas was het hele restaurant volgeboekt en moesten we uitwijken naar een ander dorp om te gaan eten. Daar baalde we enorm van want hij kreeg enorm goede reviews op Tripadvisor.

Dit dorpje heeft ons hart gestolen en we hebben het er de hele vakantie over gehad! Over hoe bijzonder het daar was, hoe mooi en hoe rustig. Het was net alsof we in een romantische film waren beland. Zo’n film waarvan je altijd denkt; zo’n plek bestaat niet echt. Wel dus! In Poboleda, Catalonië in Spanje. Ga dat zien als je de kans hebt!

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Heleen Schrijvershof 30 augustus 2017 at 10:12

    Wat gaaf! En wat een fantastisch poppetje op dat balkon ♥

  • Leave a Reply