Lifestyle

DE BESTE & GOEDKOOPSTE TIP TEGEN SCHURENDE BOVENBENEN

De beste & goedkoopste tip tegen schurende dijen/bovenbenen, en het is waarschijnlijk iets wat je gewoon allang in huis hebt; 

DE BESTE & GOEDKOOPSTE TIP TEGEN SCHURENDE BOVENBENEN

Ik denk dat veel vrouwen, welk figuur of gewicht je dan ook hebt het wel kent; plakkende en schurende bovenbenen op een warme zomerse dag. En als je hier niks aandoet loop je letterlijk je benen kapot en dat wil natuurlijk niemand! Nu zijn er onwijs veel middeltjes op de markt die beweren dit te voorkomen. Denk aan speciale broekjes, kousenbandjes  smeerseltjes, poedertjes en ga zo maar door. Maar het beste & goedkoopste middeltje heb je zeer waarschijnlijk gewoon in je eigen badkamer liggen;

DEODORANT STICK

Een deodorant stick does the trick ladies! Breng de deodorant stick aan op de plek waar je benen elkaar raken als je een rokje of jurkje aan hebt en je zult de hele dag geen last hebben van plakkerige of schurende benen. Ideaal! Zie het als deodorant voor je benen. Ik gebruik al jaren niets anders en hoef nu gelukkig nooit meer een broekje of iets dergelijk onder mijn jurkje of rokje te dragen.

Let er wel op, je moet echt een deodorant in stickvorm gebruiken. Dus geen roller of een spray. Deze werken jammer genoeg niet. Ik hoop dat diegenen die deze tip nog niet kenden hiermee geholpen zijn! Laat je me even weten of het voor jou net zo goed werkt als voor mij?

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog? Volg ons dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply yvonne 8 september 2017 at 23:09

    Fijne tip! dankjewel.

  • Reply Julie 29 juli 2018 at 17:20

    Ik draag geen jurkjes of rokjes maar soms wel shortjes, als deze opkruipen heb ik alsnog last van schurende benen! Ik ga deze tip zeker eens uitproberen op vakantie! ;-)

  • Reply Eleo Nora 30 juli 2018 at 16:46

    goeie tip, ga ik uitproberen!

  • Leave a Reply