Personal

LIFE LATELY

Omdat ik weet dat jullie het altijd leuk vinden persoonlijke dingetjes te zien op mijn blog deel ik vandaag weer met jullie een Life Lately. Met alle dingen die er ‘lately’ zijn gebeurd en waar ik op dit moment allemaal mee bezig ben. Kijk je mee? 

LIFE LATELY

De allergrootste verandering lately is dat ik een nieuwe camera heb gekocht! A dream came true! Ik kocht de Canon D77, een super fijne lichtgewicht spiegelreflex camera.

En daarmee moesten natuurlijk meteen foto’s worden gemaakt want er zit nu ook een zelfontspanner functie op mijn camera. Super fun!

Hoe tof is deze foto? Van Duke met zijn favoriete speelbal.

Uiteraard werd er ook weer hard gewerkt de afgelopen tijd. Onder andere voor DeVolkswagenbus.nl. Dus nee dat trouwboek is niet voor mezelf maar werk gerelateerd ;). Sorry guy’s!

Ik werk voor 85% vanuit huis, maar af en toe ga ik even bij de busjes langs en werk ik vanuit de loods. Hello cuties! Van links naar rechts: Minty, Blue Ocean & Sandy.

Ook mocht ik weer gezellig draaien voor Nickelodeon in opdracht van Geen Bluf. Voor het spelprogramma Snap Het.

O.a. gezellig met Juud!

En dat was zoals je ziet weer een gezellig boel!

Love this make-upje op de liefste Iris Hesseling (haar & make-up dus door mij gedaan).

Na de leuke draaidagen gingen we een weekendje weg voor mijn vaders verjaardag. Daar had ik een zeer zeldzaam momentje met Duke. Duke houdt niet van knuffelen of bij je liggen. Maar hij vond het knisperende haardvuur een beetje eng en daardoor wilde hij ineens wel heel erg graag bij mij liggen.

madurodam

Vriendlief & ik gingen gezellig op date naar Madurodam. Voor nog meer leuke date tips check mijn vorige blog!

lovers in madurodam

En dat was een erg geslaagd dagje.

Verder had ik een hele leuke fotoshoot & styling klus voor het hippe sieraden merk Divalisa.

Waarbij we verschillende leuke foto’s maakte om te delen op de social media accounts. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bekijk mijn website www.thelookz.nl en wellicht kan ik wat voor jouw bedrijf of merk betekenen.

Uiteraard ook even mooie foto’s van Alisa, de founder & eigenares van Divalisa gemaakt.

Verder werd er nog hard geklust in huis. De hele serre heeft een make-over gehad voor de winter.

Ons gezellige buitenbankje mag binnen komen overwinteren.

Ook kochten we een nieuwe eetkamer tafel bij Karwei, eindelijk meer plek aan tafe. Laat de feestdagen maar komen! We kunnen nu met 10 personen aan de tafel zitten als het moet.

Deze leuke foto mocht ik laten afdrukken via Saal-Digitaal. De foto is gemaakt in Keulen tijdens onze citytrip en ik heb hem laten afdrukken op extra dik plexiglas waardoor hij er stoer uitziet.   moeder zoon fotoshoot

Naast de shoot met sieraden merk Divalisa had ik ook een fotoshoot met deze twee.

moeder zoon fotoshoot

Hold on tight little guy! Ook een keer een fotoshoot bij mij boeken? Dat kan via www.thelookz.nl.

En we sluiten deze Life Lately af met een feestelijke glitter foto. Dit omdat de feestdagen voor de deur staan en ik niet kan wachten tot het kerst is!

Mocht je nou niks willen missen; ik deel dagelijks op Instagram in Instagram Stories stukjes van mijn dagelijks leven. See you there!

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Jolanda 28 november 2017 at 08:34

  Wat een prachtige foto’s! Die kast is heel gaaf!!

 • Reply Jorinde 28 november 2017 at 09:58

  Wat een ontzettend mooie foto’s (vind je stijl super gaaf!) en wat een fijne week! Zo’n tof werk doe je. Lekker afwisselend en creatief!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 28 november 2017 at 12:15

   Wat leuk om te horen Jorinde, bedankt voor je compliment! Ik vind het ook heerlijk dat geen week bij mij hetzelfde is en dat ik lekker creatief bezig kan zijn op vele fronten.

  Leave a Reply