Lifestyle

LIJSTJE: LEUKE DINGEN OM SAMEN TE DOEN

Het steeds weer opnieuw verzinnen van leuke dingen om samen te doen blijft soms lastig. Maar gaande weg komen wij steeds weer op nieuwe ideeën. Ik hou zelfs een lijstje bij op mijn telefoon als ik ergens wat leuks tegenkom. Graag deel ik vandaag met jullie ons lijstje met de dingen die wij samen willen gaan doen. 

ONS LIJSTJE: LEUKE DINGEN OM SAMEN TE DOEN

 • Kinderdijk bezoeken.

Kinderdijk staat bekend om zijn tientallen molens en staat op de Unesco erfgoed lijst. De molens staan in een prachtig natuurgebied wat ook altijd rijkelijk wordt bezocht door toeristen. Dit is één van de uitjes die wij al hebben gedaan samen. Je kan daar molens van binnen bekijken of gewoon lekker wandelen bij mooi weer. Ook kan je heerlijk eten bij het lokale grand cafe Buena Vista. Op het oog zou je er misschien niet zo snel gaan zitten maar ze hebben een verrassende leuke kaart. Vooral het ‘samen delen’ menu is een aanrader!

 • Avondje dansen & zingen in de Crazy Piano’s.

Crazy Piano’s in Scheveningen, vroeger kwam ik daar elk weekend. Volgens sommige personeelsleden behoorde ik zelfs tot het interieur. Maar nu ben ik er al jaren niet meer geweest en het lijkt me daarom ontzettend leuk hier samen weer een avondje naar toe te gaan en lekker mee te zingen met de piano’s.

 • Madurodam bezoeken.

Ik denk dat we er als kind allemaal wel eens zijn geweest. Maar hoe leuk is het om daar nu nog een keer heen te gaan? Laatst zag ik iemand op Instagram die daar was en zette dit meteen op mijn lijstje. Het lijkt me zo leuk om te zien wat er allemaal veranderd is en wat er allemaal nog bij gebouwd is.

 • Natuurfilm bekijken in het Omniversum.

In Den Haag zit het Omniversum, niet bij iedereen even goed bekend. Maar het Omniversum is een speciale bioscoop die altijd de prachtigste natuurfilms en documentaires tentoonstelt. Het bijzondere aan het Omniversum is dat je half liggend een film bekijkt die op een groot rond plafon wordt weergegeven. Echt een bijzondere ervaring!

 • Keukenhof bezoeken.

Iets wat je als Nederlander toch echt een keer gedaan moet hebben; het Keukenhof bezoeken. Ondanks dat ik er jaren dichtbij in de buurt heb gewoond heb ik het nog nooit bezocht.

 • Bootje varen in Giethoorn.

Romantisch in een fluisterbootje over de plassen rondom Giethoorn varen, wie wil dat nou niet? Giethoorn is een mega idyllische Nederlands dorpje. Wederom met veel toeristen maar hier heb je op het water natuurlijk geen last van!

 • Samen paardrijden in de bossen.

Als je mij vraagt het toppunt van romantiek; samen paardrijden in de bossen (of op het strand).

 • Een luchtballonnen festival bezoeken.

Ik ben van kleins af aan helemaal verzot op luchtballonen. Ik vind ze prachtig om te zien, vooral als er meerdere tegelijk in de lucht zijn. Er worden jaarlijks op verschillende plekken in Nederland speciale festivals georganiseerd en daar zou ik graag nog een keer naar toe gaan. In de hoop dat ik vriendlief net zo’n liefhebber van luchtballonnen kan maken.

 • Naar Neeltje Jans.

Bij het deltapark Neeltje Jans leer je alles over deltawerken en over de waternoodsramp 1953.

 • Vuurwerkfestival in Scheveningen bezoeken.

Helaas dit jaar gemist maar elk jaar in augustus is dit een groot spektakel. Meerdere avonden lang strijden verschillende landen tegen elkaar om wie het mooiste vuurwerk heeft.

 • VR-spel spelen.

Bij Enversed in Eindhoven kan je met zijn tweeën een virtual reality spel spelen. Je kunt een sneeuwballen gevecht houden of proberen te ontkomen aan zombies. Super fun voor een date night!

 

Ik hoop je hiermee een hoop inspiratie te hebben gegeven voor leuke uitjes. Heb je zelf nog een leuk uitje op de planning staan, deel hem dan hieronder in de comments!

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog? Volg ons dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

 

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Heleen Schrijvershof 22 november 2017 at 14:57

  Leuk!! Ik ben vooral fan van bootjes. Wist je dat je ook met verschilende pontjes naar Kinderdijk kunt in de zomer? Dan sla je twee vliegen in één klap!

 • Leave a Reply