Interieur

SNELLE MAKE-OVER VAN ONZE SERRE

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update van ons huis plaatste. Maar er wordt hier nog steeds aan home improvement gedaan! Zo heb ik laatst een muur in onze serre een snelle make-over gegeven. Wil je weten hoe? Kijk dan snel verder! 

SNELLE MAKE-OVER VAN ONZE SERRE

BEFORE

Toen wij ons huis kochten hebben we één muur van de serre niet opnieuw geschilderd en dat is deze muur in de serre. Deze heeft een hele zachte grijs groene tint en paste bij de rest van de kleuren die wij in het huis wilde toepassen. Echter was deze muur nu nog wel een beetje saai vergeleken met de rest van het huis.

Dit was before. Als je goed kijkt zie je dat er ook nog twee gaatjes van de vorige bewoners in de muur zitten. Helaas zit er vliesbehang op de muur waardoor we de gaatjes niet hebben kunnen stoppen.

MAKE-OVER VIDEO

 

AFTER

En met deze gemakkelijke muurstickers van Match Set Love tover je een saaie muur om tot iets leuks! Je bent helemaal vrij om je eigen patroon te maken, laat je fantasie de vrije loop en je krijgt iets heel leuks. De sticker verkeerd geplakt? Geen probleem! Haal hem los en plak hem gewoon weer opnieuw op. Dit kleine klusje was in nog geen 15 minuten geklaard en de ruimte heeft een hele nieuwe look & feel. Veel makkelijker dus dan een muur schilderen of behangen.

Ook de gaatjes in de muur zijn nu mooi en makkelijk weggewerkt. Je ziet er niks meer van. Ideaal!

Geïnspireerd geraakt en wil je nu zelf ook aan de slag? Neem een kijkje op de website van Match Set Love. Er zijn muurstickers in allerlei soorten en maten. En verkrijgbaar in de kleur die jij wilt!

Veel liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Lily 21 februari 2018 at 14:41

  Wat ontzettend leuk gedaan! Helemaal leuk bedacht en die kleuren staan prachtig! Je hebt er echt oog voor!

 • Reply kaRi 21 februari 2018 at 19:39

  O wow! Am totally in love with the new look and the lovilee video. Match Set Love’s wall decals are totally pritteee!!!!

 • Reply Josine 22 februari 2018 at 15:13

  Wat is het leuk geworden! Had je foto al gezien op instagram, super cute en echt heel simpel he?

 • Reply Tamara 20 april 2018 at 12:26

  Super goed gelukt! Wat ontzettend leuk geworden, lekker sfeervol. Ik houd ervan :-)

 • Leave a Reply