Interieur

HUIS UPDATE #5: DE GANG

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een huis update heb geplaatst. Maar het is vandaag tijd om jullie een kijkje te geven in onze gang. Kijk je gezellig mee? 

DE GANG BEFORE

Toen wij ons huis kochten zag de gang er zo uit ↑ . Een paarsachtige taupe kleur op de muur aan de kant van de trap, een grijs wit geblokt zijl op de voer en een zacht roze slangenprint behang aan de andere kant van de muur. Met wat kleine aanpassingen hebben wij de gang ons eigen gemaakt. In de gang bevindt zich ook het toilet, hieraan hebben wij niks veranderd. Alleen wat accessoires toegevoegd.

DE GANG AFTER

De taupekleurige muur hebben we wit geschilderd en met behulp van wat leuke zwarte muurstickers hebben we een eigen patroon gecreëerd. Veel makkelijker & goedkoper dan opnieuw behangen! Wat in eerste instantie de bedoeling was. Maar na een offerte te hebben opgevraagd bij een schilder hebben we toch maar voor de creatievere en goedkopere oplossing gezocht. En daar ben ik nu achteraf enorm blij mee!

De gouden hanglamp is helemaal zelf samengesteld bij Karwei en is van het merk Snoerboer.

Het slangenprint behang hebben we laten hangen, niet omdat we het nou zo mooi vinden maar omdat het er mooi op zit en we het niet vreselijk vinden. Als je een huis koopt kan je helaas niet alles meteen veranderen en moet je soms keuzes maken. Met wat accessoires zoals een grote zwarte spiegel en wat gezellige plantjes hebben we het slangenprint behang eigen gemaakt.

 

Hoe leuk is trouwens deze cactusmix? Gekocht bij Lidl en ze hadden verschillenden kleuren terracotta potten. De cactusstickers zijn uiteraard een knipoog, ik hou van kleine grapjes in huis.

Deze oude koffer, met nog een adressticker van de vorige eigenaar, kocht ik in een kringloopwinkel. Voor echt een prikkie! Dikke score! De kapstok is van Ikea en komt nog uit onze oude woning, daar was hij roodkleurig. Deze hebben we overgeschilderd zodat hij beter in ons nieuwe interieur past. Maar hij is ook gewoon te koop in het zwart hoor!

Dit fijne schoenenrek komt ook van Ikea. Er passen veel schoenen in en kan ook gebruikt worden als bankje om je schoenen aan te trekken. Hij is stevig genoeg en we zijn erg blij met deze aankoop.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer een update van ons huis te zien. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk dingen te benoemen in het artikel, mocht je toch nog vragen hebben op een bepaald product laat dan even een comment achter en dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.

De muurstickers die ik heb gebruikt komen uit de African Inspired collectie van Match Set Love. Ben je opzoek naar precies dezelfde stickers? Klik dan hier.

Tot de volgende update!

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

 

*Dit artikel betreft een gesponsord product.

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tineke 11 juni 2018 at 12:49

  Prachtig, vooral die muur is erg leuk zo!
  Liefs

 • Reply Forever38.com (Vera) 12 juni 2018 at 11:51

  Wow, wat een prachtige gang. Heel erg mooi gedaan ! Leuk om te zien dat het niet altijd duur hoeft te zijn om een prachtig resultaat neer te zetten

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 13 juni 2018 at 11:25

   Hi Vera, deze make-over heeft inderdaad niet veel geld gekost. Alleen wat verf (wat we toevallig nog over hadden) en dan de muurstickers. Alle accessoires had ik al in huis staan, ze hebben alleen een nieuw plekje gekregen tijdens de gang make-over. :)

  Leave a Reply