Lifestyle

HONDENTAART VOOR DUKE

Duke is op 16 juni 2018 16 jaar geworden. Een mega bijzondere leeftijd voor een hond vinden wij! Zeker met de wetenschap dat Duke al sinds zijn geboorte een hartruis heeft en gewoon nog steeds mee doet met de jonge hondjes. Elk jaar vieren wij zijn verjaardag, maar dit jaar wilde we iets bijzonders doen. We bestelde daarom een speciale hondentaart voor Duke! 

HONDENTAART VOOR DUKE

Deze speciaal gemaakte taart voor honden komt van Doggi.nl. Hier maken ze allerlei bijzondere lekkernijen voor honden. Denk aan taarten, cupcakes en doggy donuts. Allemaal leuk gedecoreerd en uiteraard gemaakt met ingrediënten geschikt voor honden.

De taart die wij voor Duke lieten maken bestond uit: wortel, pindakaas, honing, plantaardige olie, ei en havermout. Allemaal dingen die hij lust en lekker vindt!

Zelfs zijn naam en leeftijd konden op de taart worden gezet. Zo ontzettend leuk!

Duke had naast zijn eigen hondentaart ook een echt feestje. We hadden een kleine Sweet Sixteen georganiseerd met al Duke zijn beste vrienden a.k.a onze families. Hij werd verwend met eetbare cadeautjes en nieuwe piepende speeltjes. Thanks dad! Het was heerlijk weer die dag, dus we staken de BBQ aan.

FOTO VERSLAG DUKE’S SWEET SIXTEEN

 

Duke heeft genoten en wij ook, op naar de volgende mijlpaal: zijn 18de verjaardag! Want we hopen dat hij nog minstens twee jaar bij ons blijft.

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

 

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Bert 16 juli 2018 at 10:52

  Zoals altijd de mooie momenten prachtig gevangen in schitterende foto’s …???

 • Reply Wendy (B) 16 juli 2018 at 12:49

  Wow!
  16 jaar?!
  Hopelijk mag Duke er nog land wezen :D !

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 17 juli 2018 at 09:44

   Ja! Bijna niet te geloven he? Oud beestje maar nog zo fit en vitaal gelukkig! Wij hopen ook dat hij nog enorm lang bij ons mag blijven.

 • Reply evelien 17 juli 2018 at 09:43

  Wat lief zo’n hondentaartje! Ik ga het onthouden want dat zou mijn doggie ook leuk vinden <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Liezel Glaubitz 18 juli 2018 at 08:54

  What a special love this is! So happy that Duke is still fit and healthy! Happy Birthday Duke!

 • Reply gea 19 juli 2018 at 21:05

  Echt heel speciaal zn taart, had er nog niet eerder van gehoord. Super leuk.

 • Leave a Reply