Lifestyle, Reviews

RESULTAAT BODYCASTING HONDENPOOT

Kunnen jullie mijn vorige blogpost nog herinneren? Waarin ik schreef over de bodycasting van Duke zijn hondenpoot en mijn hand? Vandaag laat ik jullie graag het resultaat van ons bijzondere beeld zien: 

RESULTAAT BODYCASTING HONDENPOOT

Dit is hem dan!! De afdruk van Duke zijn poot en mijn hand in een high five stand. Want Duke geeft geen poot maar een high five als je hem dat vraagt. We vinden hem prachtig! En wat een bijzonder aandenken aan hem is dit ♥.

We hebben gekozen voor een bronzen beeld met gouden finish op een houten voetplaat. Het voetplaatje hebben we tijdens de bodycasting al mogen uitkiezen. Onder het beeld staat de datum van de casting en de datum van het in ontvangst nemen. We hebben in totaal 2 maanden moeten wachten tot het beeld klaar was. En dat was het wachten meer dan waard!

Een bodycasting van dit formaat heb je al vanaf €199,-. Uiteraard is de prijs geheel afhankelijk van je wensen. Wij hebben in totaal €299,- betaald voor ons beeldje. Dit bedrag mochten we in twee delen betalen. Erg fijn want dan doet het net iets minder pijn ;).

Wil je weten wat eraan vooraf ging en hoe dit bijzondere beeld tot stand is gekomen? Klik dan hier voor het volledige foto verslag van de casting.

Lieve meiden van Bodycasting Nederland, ontzettend bedankt voor dit mooie aandenken en het vereeuwigen van Duke & mij. Jullie doen bijzonder werk en als je bij jullie op kantoor bent voel je de liefde die jullie hebben voor jullie vak. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren! Nogmaals bedankt! 

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply