Interieur

HUIS UPDATE #6 | ONZE WOONKAMER

Vandaag is het dan eindelijk tijd om jullie een kijkje te geven in onze woonkamer. Een blogpost die ik eigenlijk elke keer heb uitgesteld omdat ik nog steeds dingen aan het veranderen ben. En omdat ik nog steeds niet 100% tevreden ben met de look en feel van de woonkamer. Maar de vraag is, ga ik dat ooit zijn? Of zal ik altijd dingen blijven veranderen? Ik denk dat laatste! Dus laten we maar gewoon gaan kijken hoe het er nu uitziet:

ONZE WOONKAMER

Vanuit de serre hebben we heerlijk veel lichtinval in de woonkamer, vooral op de eettafel. We hebben gekozen voor een lange eetkamer tafel voor 6 tot max. 8 personen. Hieraan kunnen we werken, eten, spelletjes spelen en heerlijk natafelen met vrienden.

Een grote passpiegel in de woonkamer maakt de kamer nog ruimer en is gewoon ontzettend handig om nog even je outfit te checken voordat je deur uitgaat.

De grote wereldkaart achter de eetkamer tafel past qua kleur helemaal in ons interieur en is een toffe eye-catcher in onze woonkamer! Deze is ook te bestellen als foto op zeildoek.

Naast de passpiegel staat een zelf opgeknapte Lundia stelling, welke we als dranken kast gebruiken. Ook staan er veel leuke spullen in die voor ons herinneringen hebben. Zoals souvenirs of cadeautjes die we hebben gehad door de jaren heen.

Het leuke kleine letterbord heb ik een tijd geleden mogen ontvangen van coolgift.com.

Onze zithoek bestaat uit een fijne loungebank en grote leren fauteuil.

Hoe leuk zijn deze vintage onderzetters in de vorm van een LP?

Tegenover de eetkamertafel staat ook weer een zelf opgeknapte Lundia stelling. Het leuke aan deze kast is dat hij van vriendlief zijn ouders is geweest en altijd in zijn ouderlijk huis heeft gestaan toen hij klein was. Wij hebben deze helemaal opgeknapt, geschilderd en gevuld met spullen die voor ons betekenis hebben.

Zoals deze hele toffe en inmiddels bijna antieke poster. Deze kreeg ik voor mijn 25ste verjaardag van mijn vader en hij hing al jaren bij de antiekwinkel vlak bij mijn ouderlijk huis. Elke keer als ik er langs liep zei ik tegen mijn vader: ‘Ik weet niet wat het is maar ik vind die poster zo leuk!’. En nu staat hij te pronken boven op onze kast.

PRODUCTEN LIJST:

 • Bank – Trendhopper
 • Tafeltjes zithoek – Karwei
 • Leren fauteuil – Karwei
 • Hanglamp zithoek – Gamma
 • Tv meubel – Ikea
 • Eetkamertafel – Karwei
 • Eetkamerstoelen – Ikea
 • Landkaart – Wereldkaarten.nl
 • Passpiegel – Ikea
 • Lampjes spiegel – Ikea
 • Stellingkasten – Lundia
 • Houten jaloezieën – Topjalozieen.nl
 • Bloemen – Bloomon

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te krijgen in onze woonkamer. Mochten er dingen/producten zijn waar je vragen over hebt, stel ze in de comments en dan zal ik ze zo snel mogelijk beantwoorden.

Tot de volgende update!

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply evelien 31 oktober 2018 at 09:44

  Wauw! Wat een ontzettend mooie en sfeervolle woonkamer. <3
  Echt prachtig bij elkaar gecombineerd! En die antieke poster, geweldig!
  Liefs,
  Evelien

 • Reply Liezel 31 oktober 2018 at 09:47

  Such a lovely, inviting space Thessa!

 • Leave a Reply