Interieur

ONS KERSTHUIS 2018

Nog even op de valreep op de dag van kerstavond wil ik graag met jullie ons gezellige kersthuis delen. De tafel is gedekt en het huis is helemaal klaar voor de feestdagen. Kijk je mee? 

ONS KERSTHUIS 2018

Laten we beginnen bij de voordeur. Zoals jullie weten hebben wij afgelopen zomer onze achtertuin verbouwd. Nog niet gezien? Klik dan hier voor de vlogs. De voortuin is in 2019 aan de beurt. Maar dat is uiteraard geen excuus om het niet gezellig te maken. Ik hing daarom een guirlande bij de deurpost en zetten een kerstboom neer naast het opstapje. Beide versierd met lampjes. Zo ziet de entree van het huis er toch nog gezellig uit!

In de woonkamer loop je vrijwel direct tegen de de kerstboom aan. Welke weer net zoals in 2017 goed gevuld is. Vorig jaar gingen we voor groen, goud, wit & zilver. Dit jaar is daar zacht roze bijgekomen. Wil je onze kerstboom van vorig jaar nog een keer bekijken? Klik dan hier!

Voor iedereen die met kerstavond bij ons komt eten hebben wij een klein cadeautje op het bord gelegd.

En omdat één kerstboom zeker niet genoeg is plaatste ik er nog eentje bij de eet & zithoek.

Zelfs op het toilet zit je bij ons in de kerstsferen!

Nog steeds een bijzonder object in ons huis. De bodycasting van Duke zijn poot & mijn hand. Nu gezellig versierd met wat extra lichtjes.

        

Ik hoop dat je het leuk vond om wat foto’s te zien van ons kersthuis. Ik wens je hele fijne dagen toe en alvast een heel erg gelukkig nieuw jaar! Geniet van deze bijzondere tijd en ontzettend bedankt dat jij lezers bent van Love and Lifestyle Blog.

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Yvette 24 december 2018 at 07:46

    Thessa, ik hen zwaar onder de indruk <3 Wat ontzettend mooi is het bij jullie!

  • Leave a Reply