Interieur

HUIS UPDATE #7 | MIJN THUISKANTOOR

Ik werk fulltime vanuit huis, een fijne werkplek is dus belangrijk. Het heeft even geduurd voordat ik de perfecte werkplek in huis had gevonden. Eerst had ik boven een klein kamertje ingericht, maar ik ging toch vaak beneden aan de eettafel zitten. Tijd voor een echt thuiskantoor! 

MIJN THUISKANTOOR

Omdat ik merkte dat ik uiteindelijk liever beneden mijn werkzaamheden deed in plaats van boven verhuisde ik alles naar beneden, naar onze serre. Het heeft alleen lang geduurd tot het echt een fijne werkplek werd. Er hebben inmiddels twee verschillende bureaus gestaan en had ik geprobeerd om een lijsten wand te creëren. Helaas door het schuin aflopende dak kwam dat niet tot zijn recht.

Afgelopen weekend heb ik het hele boeltje onder handen genomen, de kleur van de vorige bewoners zat er namelijk nog op. Ik heb wederom niks nieuws gekocht. Maar ik heb van alles gebruikt dat wij nog in huis hadden.

Zoals deze lijstenhouder van Ikea, deze hadden we in ons vorige huis ook al hangen. En we hadden er ooit nog een nieuwe bijgekocht. Wat het idee hier achter was weet ik niet meer. Maar hij stond nog helemaal ingepakt boven: score! Precies wat ik nodig had om alle leuke lijsten die we al in huis hadden tot z’n recht te laten komen.

 

Deze leuke gouden camera is van Vondels en komt Uit onze kerstboom van afgelopen jaar. Ik vond hem té leuk om op te bergen in een doos boven op zolder. Dus hij mag het hele jaar blijven staan!

Dit handige bureaurekje is van Ikea, super fijn om papierwerk in te bewaren. Bovenop ligt mijn roze Purpuz Planner. Begin 2019 ben ik hier mega fanatiek mee begonnen. Inmiddels ligt hij alweer eventjes gesloten. Ik ben toch meer van de online agenda heb ik gemerkt. Maar het werkt wel ontzettend goed om je doelen te verwezenlijken en inzichtelijk te maken.

Lang heb ik gezocht naar een bureau dat mooi zou staan in ons interieur. Mijn thuiskantoor bevind zich namelijk in de serre, het verlengstuk van onze woonkamer. En dit bureau vond ik bij Emob. Ik vind vooral de stalen, grafische poten erg mooi!

Ik vind het in ieder geval een fijne werkplek geworden waar ik wekelijks veel uurtjes zal doorbrengen.

En het allerfijnste aan thuiswerken is dat ik heel veel bij deze kleine boef kan zijn!

GEBRUIKTE PRODUCTEN:

 • Bureau: Emob
 • Bureaustoel: Ikea
 • Ladekasten: Ikea
 • Lijsten: Ikea & Desenio
 • Prints: Desenio & Intratuin
 • Lijsten houder: Ikea
 • Stalen wandrek: Action
 • Plantenpotje: Ikea
 • Lamp: Ikea
 • Gevlochten mand: Karwei

Ik hoop dat je het weer leuk vond om een kijkje te krijgen in ons huis. Tot de volgende update maar weer!

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Liezel 12 maart 2019 at 08:18

  You have created such a beautiful working space Thessa! Enjoy all your happy hours there!

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 12 maart 2019 at 12:20

   Thanks so much Liezel! Maybe we need to upgrade the wall a little bit more with some fun wall stickers, what do you think ;) ?

 • Reply KarI 12 maart 2019 at 22:17

  Totally luuuurve your office!! Might have to get myself the lamp from ikea on my next visit to Nederland

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 12 maart 2019 at 22:23

   Thank you Kari! So nice to see that you visit my blog! Maybe you can order the lamp online bij Ikea? But a visit to the Netherlands is also a good idea. Thanks for your comment.

  • Reply Liezel 15 maart 2019 at 10:41

   Your wish is my command!!

 • Reply Sabine 13 maart 2019 at 00:58

  Wat een heerlijk licht plekje! Leuk ingericht. Hoe heb jij je computerkast weggewerkt? Dat vind ik altijd zo’n doorn in het oog.

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 17 maart 2019 at 21:03

   Dank je wel Sabine! Ik maak geen gebruik van een computerkast. Ik koppel mijn laptop aan mijn beeldscherm met een HDMI kabel. Werkt ideaal!

  Leave a Reply