Lifestyle

OLDTIMER FOTOSHOOT

Samen met fotograaf Heleen Schrijvershof organiseerde ik een oldtimer fotoshoot met twee verschillende oldtimers van HuurEenOldtimer.nl. Gewoon om even wat vrij werk te schieten en een leuke middag te hebben. En uit deze leuke middag zijn een hoop mooie foto’s gekomen. Kijk je mee?

OLDTIMER FOTOSHOOT

Gewapend met al onze camera spullen, statief, verschillende outfits en hoeden vertrokken we vanuit de loods in Nieuwegein. Hier staan alle prachtige oldtimers van HuurEenOldtimer.nl gestald en we zochten twee oldtimers uit om mee te nemen voor de fotoshoot. We kozen voor de oldtimer Porsche Speedster en voor de mintgroene Volkswagen Kever. We hadden ontzettend veel geluk met het weer! Het was wel fris maar de zon scheen volop waardoor er met een open dak gereden kon worden.

Onderweg hadden we veel bekijks en we zochten een geschikte plek om twee oldtimers te parkeren en foto’s te maken. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. De plekken die wij in gedachten hadden waren niet toegankelijk voor auto’s. Waardoor we uiteindelijk moesten omkeren bij iemand op de oprit. Verbaasd over de mooie woning besloten we de stoute schoenen aan te trekken en aan te bellen. We werden hartelijk ontvangen door de bewoners en de man des huizes bleek een groot oldtimer liefhebben te zijn. Zijn eigen loods stond vol opknappertjes en hij was erg druk bezig met zijn pronkstuk. Een oldtimer van meer dan 90 jaar oud! We hadden nergens anders beter kunnen aanbellen dan hier.

 

FOTO’S MET DE PORSCHE SPEEDSTER

 

FOTO’S MET DE MINTGROENE VW KEVER

        

EXTRA KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Heleen en ik maakte foto’s van elkaar met onze eigen camera’s en besloten alle foto’s onbewerkt naar elkaar toe te sturen. Zo konden we onze eigen en elkaars foto’s bewerken in onze eigen stijl.

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje te krijgen tijdens deze oldtimer fotoshoot. Geïnteresseerd geraakt in een fotoshoot? En zou je een keer een shoot willen boeken? Dat kan via www.thelookz.nl of bij Heleen via www.heleenschrijvershof.nl. *Oldtimers niet inbegrepen.

 

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram.

Previous Post Next Post

4 Comments

  • Reply Jamey 29 maart 2019 at 23:48

    Wat gaaf zeg! Echt een tof idee zeg!!

  • Reply Brenda 20 september 2019 at 08:53

    Ik ben echt gek op oldtimers! Lijkt me heel gaaf om hier foto’s mee te maken. Het eindresultaat bij jullie vind ik echt prachtig :D

  • Leave a Reply