Citytrips/Travel, Personal

VERLOOFD IN THE CITY

Wie mij nog kent van mijn vorige blog: Single and the City zal de bovenstaande titel herkennen. Wij zijn verloofd in the city, New York city om precies te zijn! Hoe het aanzoek verliep lees je hier:

VERLOOFD IN NEW YORK CITY

Zoals je al in mijn vorige blogpost kon lezen overwon ik mijn vliegangst en vlogen wij op 18 oktober 2019 naar New York. Een droom die uitkwam! Op onze eerste volledige dag in New York vertrokken wij ’s ochtends naar de Top of The Rock om te genieten van het waanzinnige uitzicht op de stad. Dat dit uitzicht uiteindelijk het decor zou worden van een huwelijksaanzoek had ik even niet zien aankomen.

Het was die dag prachtig weer, het was helder, geen wolkje aan de lucht en de zon scheen heerlijk. Al enige tijd liepen we rond op het observatie dek van het Rockefeller Center en maakte we mooie foto’s. Het observatie dek bestaat uit twee verdiepingen. Toen we alle kanten van het eerste observatie dek hadden gezien gingen we nog een verdieping omhoog. Om daar vanaf het hoogste punt nogmaals te genieten van het uitzicht.

HET AANZOEK

Ik ratelde maar door over hoe bijzonder het was dat we hier stonden en hoe bizar het was dat ik geen vliegangst meer heb. Vriendlief dacht op dat moment alleen maar: ‘Thes, shut up! Ik wil je de belangrijkste vraag uit mijn leven stellen en je verpest het moment!’ Maar ik had echt geen idee en ik had zeker geen aanzoek verwacht op dat moment. We waren nog geen 24 uur in New York, beide nog jetlagged en overwhelmed door de stad.

Maar daar ging hij, inhakend op mijn geratel over hoe bijzonder het allemaal was, op zijn knieën, met een gouden diamanten ring in zijn hand: “Wil je met mij trouwen?” 

Mijn eerste reactie was: “Niet, nee, niet…!” om uiteindelijk “Ja natuurlijk!” te zeggen. Ik wist echt niet wat mij overkwam, ik stond in New York, de stad ik waar ik altijd van droomde. En de man van mijn dromen zat daar op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk. Mooier kon het niet! Want zelfs de datum was perfect: 19.10.19 (9 is mijn geluk getal).

Vriendlief, of beter gezegd mijn verloofde had overal aan gedacht: de locatie, de datum, het moment, de juiste ring. Hij had het volledig geheim gehouden voor iedereen. Met niemand had hij zijn plan gedeeld. Props voor hem! Ik had zoiets nooit voor mijzelf kunnen houden. Hij had eerder dit jaar wel mijn vader om mijn hand gevraagd met een mooie brief. Hij was de enige die iets wist maar niet hoe wat waar en wanneer. De ring had hij verstop in zijn sokken en in de handbagage gedaan. Toen ik stond te douchen op de hotelkamer had hij deze snel uit de koffer gehaald en in zijn zak gestoken.

De eerste paar uur hebben wij de verloving voor ons zelf gehouden. Het was heel leuk om samen even een geheimpje te hebben. Toen alles een beetje ingedaald was hebben we onze familie gebeld via FaceTime en ze verrast met de verloving. De volgende dag hebben we het wereldkundig gemaakt via een bericht op social media. We kwamen toen bijna de hotelkamer niet af omdat de reacties en WhatsAppjes bleven binnenstromen. Zo leuk!

Benieuwd naar onze trouwplannen? Blijf ons volgen ⇓

Veel liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebook en/of Instagram.

Previous Post Next Post

4 Comments

  • Reply Liezel 19 november 2019 at 09:35

    What a lovely love-story! It is so special finding the one with whom we will face all our wonderful, but also all our difficult days ahead….

    Congratulations L xoxo

  • Reply Yvonne 19 november 2019 at 15:49

    Gefeliciteerd! !!! Dus de trouwdatum word ook iets met een 9 erin?

  • Leave a Reply