DISCLAIMER

Alle onderstaande is van toepassing op de gehele website van Love and Lifestyle Blog. Wanneer je de website bezoekt, ga je automatisch akkoord met deze disclaimer. 

Love and Lifestyle Blog is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het zo zijn dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Love and Lifestyle Blog kunnen geen rechten worden ontleend. Ook is Love and Lifestyle Blog op geen enkele manier aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op de website aangeboden informatie.

Daarbij is Love and Lifestyle Blog niet verantwoordelijk voor de website waarnaar gelinkt of verwezen wordt.De inhoud die op Love and Lifestyle Blog staat, is aan verandering onderhevig en kan/mag op elk moment worden gewijzigd door de auteur zonder enige vorm van aankondiging.

Auteursrecht:

Alle inhoud op Love and Lifestyle Blog is zelf geschreven, gemaakt of gefotografeerd door Thessa, de eigenares van de website of door één van de gastbloggers. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit aangegeven met een bron. Het is niet toegestaan om foto’s, afbeeldingen en/of teksten zonder mijn toestemming over te nemen, te kopiëren, gebruik te maken of worden aangepast op je eigen website of voor andere doeleinden. Als je de inhoud van Love and Lifestyle Blog wel graag wilt gebruiken, dien je altijd te verwijzen naar de website en om toestemming hebben gevraagd aan Thessa.

Privacy:

Eventuele persoonsgegevens door middel van het reageren op het blog zullen door Love and Lifestyle Blog niet worden doorgegeven aan derden. U heeft hierbij recht op inzage-, wijzig- en verwijderingsrecht. De gegevens zullen alleen worden gebruikt voor de genoemde doeleinden.

Reviews:

Met enige regelmaat komen er artikelen online met daarin de mening van Thessa (of een gastblogger). Hierin wordt altijd een eerlijke mening verwerkt, zowel de plus- als minpunten kunnen worden opgenoemd. Dit is belangrijk naar de bezoekers toe. Love and Lifestyle Blog kan daarom geen garantie geven tot een positief artikel. Dit geldt ook voor de producten die worden opgestuurd naar Love and Lifestyle Blog.

Winacties:

Wij kunnen ten alle tijden de regels in een actie aanpassen en veranderen. Ook sluiten wij social media profielen die uitsluitend gebruikt worden voor winacties uit van deelname aan onze acties. De winnaar wordt gekozen door een online loting systeem en krijgt per mail uitslag hiervan.

Voor andere vragen mail naar: loveandlifestyleblog@hotmail.com

Thessa.

2 Comments

  • Reply Kelly 24 september 2015 at 22:49

    Lees even je disclaimer, vind het altijd leuk om te zien wat andere bloggers hierin hebben staan! Wat briljant van die winactie profielen uitsluiten. Dat ga ik ook doen.. met die Tonys ook… ik had zeker 10 van die winactie.meisje of girlloveswinacties. achtige profielen… Zieligerds, zij verpesten het voor de rest… Ga dit voortaan ook meenemen!

    • Reply Thessa 5 oktober 2015 at 14:58

      Heb je er inmiddels zelf al eentje op je blog? Je mag de mijne gewoon overnemen hoor meis!

    Leave a Reply