ABOUT THESSA

About me, want ja wie die dame achter de Love and Lifestyle Blog nou eigenlijk? Nou dat ga ik je vertellen! Ik ben dus Thessa, 33 lentes jong (ahum). Help ik word oud! Maar gelukkig heb ik inmiddels de liefde van mijn leven gevonden en zijn wij op 20.10.2020 getrouwen! En ik niet wachten om nog veeeeeeeeel ouder te worden, samen met hem ♥.

Sommigen kennen mij misschien van Single and the City.nl. Dat was mijn vorige blog. Geschreven door en voor singles. En erg leuk concept met grappige dating stories en tips om een eenzame kerst door te komen. Al deze artikelen van die periode kan je hier gewoon nog steeds terugvinden trouwens! Maar zoals je begrijpt is deze girl niet meer single en woon ik zelfs niet meer in the city. Want voor de liefde ben ik verhuisd naar een klein dorpje en ben ik inmiddels helemaal verliefd geworden op de rust en ons nieuwe huis. Zoals je begrijpt paste Single and the City niet helemaal meer bij mij en heb ik besloten begin 2016 de overstap naar Love and Lifestyle Blog te maken. Om vervolgens van Love and Lifestyle Blog de allerleukste love and lifestyle blog van Nederland te gaan maken!

Wil je nog meer weten over deze verandering? Lees dan dit artikel; Time for a change.

-BlogThessa-5

 Photo by: Mariët Mons

Maar oké, genoeg over de switch. Wie ben ik nou eigenlijk? Ik ben creatieveling van beroep. Ik ben werkzaam als sales & marketing manager bij o.a. DeVolkswagenbus.nl. Daarnaast fotografeer ik erg graag. Ook ben ik graag actief op social media en daarom begeleid ik ook bedrijven met social media ondersteuning. Dit ook in combinatie met fotografie.

Naast dat creatief en vooral gevarieerd bezig zijn mij heel erg gelukkig maakt, vind ik het ook heerlijk om te schrijven. Vandaar dus ook een eigen blog. Die ik graag zo persoonlijk mogelijk wil houden. Met eigen ervaringen en verhalen. Gewoon om te delen, om iemand anders herkenning te geven of gewoon om iemand te inspireren. Je zult hier en daar misschien een spelfoutje tegenkomen, alvast mijn excuses daarvoor. Maar ik wil niet dat mijn dyslexie mij tegenhoudt om dingen met jullie te delen.

Maar wat kan je eigenlijk verwachten op Love and Lifestyle Blog?

Op Love and Lifestyle Blog kan je leuke maar vooral eerlijke verhalen verwachten over de liefde en het leven. Met leuke tips en weetjes. Naast de dating stories, die nog zijn overgebleven van mijn vorige blog, vind je nu ook love stories. Over hoe verschillende love couples elkaar hebben gevonden en over hoe hun liefde is ontstaan. Want elk stel heeft zo zijn eigen verhaal. Ik deel zo nu en dan een foto overzicht met jullie. Daarin in vind je dingen die ik de afgelopen tijd heb gedaan. Met natuurlijk leuke kijkjes achter de schermen en uitjes met vriendlief. Bij mij is namelijk geen week hetzelfde. Alle artikelen en dus ook reviews zullen door mij geplaatst worden omdat ik het leuk vind of omdat ik vind dat het goed aansluit bij de blog.

I hope you’ll enjoy yourself! Your feedback means a lot to me. So don’t be afraid to leave a comment ;)

Liefs, ♥ Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

10 Comments

 • Reply Chantal 14 september 2014 at 12:24

  Wow, herkenbaar!
  Leuk om te lezen!

  • Reply Thessa 15 september 2014 at 11:14

   Leuk om te horen Chantal ;)

 • Reply rose 9 november 2014 at 16:06

  Heel leuk om te lezen! De datingstoies zijn net short stories, zo leuk geschreven!! Ik herken dat gevoel van het de enige zonder vriend zij, ookal ben ik wel wat jonger dan jij. Nogmaals: je verhalen zijn heel leuk om te lezen en onderhouden mijn nederlands gelijk ook geen beetje (ben nu 3 maanden in Engeland en merk dat mijn nederlands achteruit begint te gaan omdat ik nog maar eens per maand ofzo nederlands spreek…
  Ik kijk uit naar je volgende post.
  X

  • Reply Thessa 17 november 2014 at 23:17

   Hi Rose,

   Dank je wel voor je leuke & uitgebreide comment. Super lief! En leuk ook om te horen dat je vanuit Engeland mijn blog leest. Veel succes & plezier daar!

 • Reply Karlijn 14 maart 2015 at 08:38

  Leuke, herkenbare blog!
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award: http://www.lipstickandpancakes.nl/?p=1966

  • Reply Thessa 1 juni 2015 at 08:48

   Dank je wel, enorm lief!

 • Reply Manon 28 mei 2015 at 22:53

  Hoi!

  Ik heb vandaag je site ontdekt en heb de hele middag zitten lezen. Super super superleuk! Ik ben fan =)

  • Reply Thessa 1 juni 2015 at 08:48

   Hi Manon, wat ontzettend leuk om te horen. Dank je wel. En welkom hier op Single and the City.nl!

 • Reply Patricia 26 januari 2016 at 12:36

  Leuk stukje weer! Heel oud en gelukkig worden als niet-single in de niet-city!
  En op die n-en na zie ik zelden foutjes hoor! ;-)

  • Reply Thessa (Hoofdredacteur) 27 januari 2016 at 10:47

   Thanks Patricia. Dat is idd nog een aandachtspuntje, maar zo langzamerhand krijg ik het steeds meer onder de knie ;) Ik doe iig heel erg mijn best.

  Leave a Reply