MAKE-UP PORTFOLIO

1383383_567487633301076_1101844022_n

Photo by: Salvador Pozo

Hair & make-up by: me.


Naast mijn blog ben ik inmiddels alweer 5 jaar allround make-up artist van beroep. Ik ben voornamelijk werkzaam voor tv. Denk bijvoorbeeld aan de series Penoza & Celblok H. Daar heb ik de make-up verzorgd. Maar ook voor het leuke kinderprogramma Nick in de Box van Nickelodeon. Ook werk ik voor film. Hallo Bungalow, Jack bestelt een broertje en Toen was geluk nog heel gewoon de film heb ik o.a. gedaan. Ook sta ik graag in het theater te make-up-en. Ik heb dat o.a. gedaan voor Oorlogswinter de musical en Moeder ik wil bij de Revu van Joop van den Ende. Maar ik maak ook pruiken en kleine haarwerken. Denk aan bijvoorbeeld een snorretje die nodig is om een tijdsbeeld neer te zetten of om een typetje te maken. Op verzoek verzorg ik bruids make-up en doe ik de visagie en hairstyling bij fotoshoot. Bekijk mijn portfolio foto’s en CV op: www.thelookz.nl.

Voor alle nieuwste ontwikkelingen en klussen op make-up gebied kun je me volgen op Twitter @LookzbyThessa of de Facebookpagina liken. Of natuurlijk de Life Lately’s in de gaten houden. Daarin komen maandelijks leuke backstage kiekjes voorbij van mijn werkzaamheden.

Liefs ♥, Thessa

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste posts van Love and Lifestyle Blog en wat er zoal in mijn leven gebeurt? Volg me dan via BloglovinFacebookTwitter en/of Instagram

 

2 Comments

  • Reply Samantha 15 december 2016 at 09:46

    Goed bezig Thessa :)

  • Reply Lee 27 januari 2017 at 10:46

    Erg mooie portfolio, kan altijd veel inspiratie uit zulke berichten halen :)

  • Leave a Reply