Met verf, creatieve technieken en originele ideeën kan de inrichting van een woning onherkenbaar worden veranderd. Of dit nu is om gepersonaliseerde woonruimtes te creëren die de moderne interieurtrends weerspiegelen, of om een ​​sfeer te creëren die de persoonlijkheid van de bewoner beter weerspiegelt. Verf is een uitstekende keuze voor een relatief eenvoudige en snelle make-over.

Met twee contrasterende verftinten creëer je zones in huis. Met een kleuraccent rond bogen of deurposten creëer je een ​​overgang van het ene gebied naar het andere. Naarmate onze woningen steeds multifunctioneler worden, is deze techniek nuttig om een ​​scheiding te creëren tussen werk- en rustruimtes.

Contrasterende verf kan ook gebruikt worden om balans en harmonie in huis te brengen. Probeer de verf op de muren door te laten lopen naar het plafond om symmetrie en de illusie van hogere muren te creëren. We raden aan om een ​​diepe en gedurfde tint te gebruiken om echt een statement te maken.

Als je de voorkeur geeft aan een look met minder contrast maar toch gedurfd, probeer dan eens om alles met dezelfde kleur te doordrenken. Elke centimeter van de muren en het houtwerk krijgt dezelfde kleur, waardoor een gezellige en coconachtige sfeer ontstaat. Voor meer variatie en meer diepte kun je een tint donkerder kiezen voor de deuren.

Maar niet alleen muren of deuren vragen om een kleurige update. Ook oude meubels of andere objecten in huis krijgen een geheel nieuwe look met een lik verf. Voor wie buiten aan de slag wil heeft Graham & Brown ook een zijdeglans lak voor buiten. Hekjes, tuinmeubilair of voordeuren knappen in een mum van tijd op en je verlengt hiermee bovendien de levensduur van de producten. Om nog beter te kunnen inschatten of je voor de juiste kleur kiest, introduceert Graham & Brown verfstaaltjes die je op de muur kunt plakken. Milieuvriendelijk, volledig recyclebaar en gemaakt van echte verf. De nieuwe herplakbare ‘peel&stick’ verfstalen helpen je bij de keuze van de juiste kleur.

Prijs verf vanaf € 75,-

www.grahambrown.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *