Goed nieuws voor alle interieur lovers! Table du Sud slaat namelijk haar handen ineen met Anne Claus interiors. Dit resulteert dan ook in een prachtige nieuwe tafel voor het Brabantse interieurmerk –  ontworpen door Anne Claus herself.

Table du Sud x Anne Claus interiors

De eettafel ontworpen door Anne Claus interiors bestaat uit strakke, rechte lijnen met subtiele details. De tafel is compleet gemaakt van massief eikenhout wat het een natuurlijke uitstraling geeft. Net als alle andere eikenmeubels van Table du Sud is de tafel onderhoudsvriendelijk en gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. In combinatie met het tijdloze design is deze tafel dus een garantie voor jarenlang plezier. Een echte musthave dit najaar voor de design- en interieurliefhebber.


Custom made design tafel
De Table du Sud x Anne Claus interiors eettafel is verkrijgbaar in diverse maten, waardoor je hem kunt afstemmen op de ruimte. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende tafelbladafwerkingen, randen (standaard met rechte rand) en kleuren. De tafel is verkrijgbaar vanaf €2.030,- en te bewonderen in de Table du Sud showrooms in Heeze, Utrecht en Deventer en op tabledusud.nl.

Anne Claus
Noem je natuurlijke materialen, een rustige basis en modern-klassiek design, dan denk je al gauw aan Anne Claus interiors. Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling. Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, niet gebonden aan trends en daarmee tijdloos. “Ik was als jong meisje altijd en eeuwig al bezig met interieur. Áltijd mijn kamer en het huis aan het omgooien”. Inmiddels tekende Anne Claus interiors voor het ontwerp van strandpaviljoen De Republiek in Bloemendaal, Morgan en Mees, Wolf en zo veel meer. En trust us, het is allemaal mooi.

Stijlgevoel en groei
Het team van Table du Sud was al langer fan van de designs en stijl van Anne Claus interiors, dus toen de mogelijkheid tot een samenwerking zich aandeed hoefden ze daar niet lang over na te denken. De interieurs van Anne Claus interiors zijn tijdloos en samengesteld met de mooiste materialen. Nét als de tafels van Table du Sud. Verfijnde kleuren en diverse opties die passen bij de rest van het interieur en de gebruikers. Daarnaast is, net als bij Anne Claus, de start van Table du Sud vrijwel net zo organisch verlopen. Vanuit een eigen behoefte voor een bartafel op maat werd door de broers een eerste tafel gemaakt, waarna op verzoek er steeds meer zijn gemaakt. Uiteindelijk is Table du Sud gegroeid tot de omvang en het merk wat het nu is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *