Als tegenhanger van het digitale universum en alle mogelijkheden die AI en Chat GTP met zich meebrengen, zien we een tegenhanger in de terugkeer en waardering van oude ambachten. Glasblazerij is zo’n oud ambacht. De Belgische ontwerper Serge Rusak liet zich voor Maison Berger Paris inspireren door de evolutie van de glasblazerij en creëerde de nieuwe collectie Evanescence. Deze collectie is even eigentijds als tijdloos en straalt luxe en rijkdom uit. Het ontwerp verbindt de oorsprong van Maison Berger en de huidige trends met elkaar en biedt een nieuwe interpretatie van klassieke glasblazerij in moderne en unieke objecten.

Gebeiteld metaal, gefacetteerd glas en contrasterende decors zijn allemaal details die op elegante wijze op elk item van deze collectie terugkomen en een verfijnde toets aan het interieurontwerp geven. De Evanescence collectie is verkrijgbaar in de twee elegante en charismatische herfsttinten Gris en Fauve en bestaat uit een Lampe Berger, parfumverspreider, geurkaars, mistdiffuser en een cardiffuser.

Het huisparfum: Cuir Mystique
De compositie van dit huisparfum straalt sensualiteit en extreme elegantie uit. Dit tijdloze, leerachtige parfum is zowel teder als poëtisch, met een gedurfd sensueel randje. Een bijzonder levendig parfum dat begint met een gevoel van frisheid door kardemom. Het hart is meer bloemig. Styrax, met zijn leerachtige, warme en kruidige geur, sublimeert zijn spoor, verpakt in Indonesische patchouli. In combinatie met de Lampe Berger, zuivert en parfumeert Cuir Mystique de omgevingslucht op ongeëvenaarde wijze.

Verkoopprijzen
Lampe Berger incl. 250 ml huisparfum Cuir Mystique: € 69,–
Parfumverspreider incl. 200 ml huisparfum Cuir Mystique: € 49,95
Geurkaars 240 gr / 45 branduur: € 49,95
Elektrische mistdiffuser incl. 475 ml huisparfum Cuir Mystique: € 99,–
Cardiffuser incl. 1 navulling: € 19,95
Lampe Berger huisparfum Cuir Mystique 1 L: € 29,–

Serge Rusak
Deze Belgische ontwerper woont en werkt in Canada. Eerder ontwierp hij voor Maison Berger de succesvolle Molécule-collectie. Nu zet de Belgische ontwerper zijn samenwerking met Maison Berger Paris voort met de collectie Evanescence.

www.maison-berger.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *