Edizione Lusso – de exclusieve versie van de Mito-reeks, met luxe materialen zoals het fijnste Ascot-leder, massief marmer en black phantom, een nieuw soort afwerking. Edizione Lusso is beschikbaar in verschillende stijlwerelden voor de hele Mito-familie, voor iedereen die geen compromissen wil sluiten als het om de exclusiviteit van het interieur gaat.

De Mito-familie van Occhio overtuigt door uitmuntend design, licht van de hoogste kwaliteit en de typische ‘joy of use’ van Occhio. De boogarmaturen Mito raggio en Mito largo zorgen voor exclusiviteit op het hoogste niveau. Als Edizione Lusso inspireren ze met zorgvuldig geselecteerde en met de hand uitgezochte materialen die een harmonieuze eenheid vormen. Ze zijn in drie stijlwerelden verkrijgbaar:

vivo – combineert groen Guatemala marmer, exquise grijs leder en de mysterieus wisselende phantom-afwerking tot een elegant geheel.

caldo – elegante harmonie tussen bruin Emperador marmer, het fijnste bruine leder en phantom voor de head.

scuro – markant samenspel van zwart Marquina marmer, stevig zwart leder en black phantom, de nieuwe, bijzonder expressieve afwerking.

Daarnaast zijn de pendel- en plafondarmaturen Mito sospeso, Mito soffitto en Mito aura samen in zes verschillende materiaalwerelden verkrijgbaar.

De bediening van de armaturen is heel eenvoudig en de ‘joy of use’ die zo typisch is voor Occhio zorgt voor echt gebruiksplezier. Met ‘color tune’ om de kleurtemperatuur op de situatie af te stemmen kun je het licht aan de stemming aanpassen – van warm licht voor ontspannen avondbezigheden tot stimulerend koel werklicht – met een gebaar of met de Occhio air controller of Occhio air app. Uplight en downlight van Mito (tot Mito soffitto) zijn afzonderlijk van elkaar instelbaar, zodat je werkelijk unieke lichtstemmingen kan creëren.

www.occhio.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *