Fashion brand JOSH V is uitgegroeid tot lifestyle

JOSH V staat bekend om haar onberispelijke en herkenbare stijl in kleding, schoenen, tassen en accessoires in uitgesproken neutrale tinten en hoge kwaliteit. Kenmerken die ook terug te zien zijn in de JOSH V Home collectie. Met deze woonartikelen kan de luxe en sophisticated stijl van JOSH V nu ook door het hele huis gestyled worden. JOSH V is not just a brand, it’s a lifestyle.

Met de Home collectie biedt JOSH V luxueuze interieuritems die inspireren en elke ruimte nieuwe manieren van luxe geven. Per jaar worden er twee JOSH V Home hoofdcollecties gelanceerd, waarvan vandaag de JOSH V Home-lijn wordt uitgebreid met een nieuwe collectie tijdloze zwart-wit tinten.

Unique pieces of Home
Luxe en elegantie staan centraal in elk van de exclusieve in-house ontworpen JOSH V Home collecties. Ieder item is ontworpen met oog voor detail. Een mix van exclusieve prints en zachte materialen van hoge kwaliteit, geven de items internationale allure en laten ze opvallen in ieder interieur. Waar in de eerste collectie de JOSH V signatuur van crèmekleurige tinten centraal stond om een stijlvolle en nooit uit de mode rakende esthetiek te creëren, geeft de tweede Home collectie het interieur extra spice door de contrasterende combinatie van zwart-witte woonartikelen met wederom verschillende texturen en luxe materialen. Stuk voor stuk zijn het ‘unique pieces of art’ met een eigen verhaal die je interieur een extra dimensie geven. Al deze tinten geven een gevoel van eenheid en harmonie en de veelzijdigheid om te experimenteren met verschillende combinaties om de perfecte persoonlijke sfeer te creëren en elke ruimte elegantie te geven.

Upgrade voor elk interieur
Met de JOSH V Home collectie kun je de basis van je interieur een heuse upgrade geven door de prachtige sierkussens, een plaid of een poef toe te voegen. Deze kussen- en poefcollectie is bovendien met de hand geproduceerd in gespecialiseerde lokale ateliers in Nederland, en bevat zorgvuldig geselecteerde, zachte materialen en hoogwaardige afwerkingen om hun opvallende look en geweldige gevoel te bereiken.

Over JOSH V
JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen en is de afgelopen jaren getransformeerd tot volwassen fashion & lifestylelabel. Het merk kenmerkt zich door de luxueuze ready-to-wear-collecties, het gebruik van hoogwaardige materialen en exclusieve afwerkingen,. De collecties van JOSH V staan bekend om de flatterende en tegelijkertijd comfortabele pasvormen en het herkenbare kleurgebruik van natuurlijke tinten, waardoor items eindeloos te combineren zijn. De missie van JOSH V is ‘to make all women look and feel spectaculair’ waarbij body positivity, diversiteit en duurzaamheid voorop staan.

Momenteel is JOSH V verkrijgbaar via partner stores in negen Europese landen; daarnaast worden alle collecties online wereldwijd aangeboden via de officiële webshop www.joshv.com.
De kledingcollecties van JOSH V zijn verkrijgbaar in de maten XXS tot en met XXL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *