It’s Personal

Flex Smart is de nieuwste innovatie in Triumph’s Smart Lingerie familie. Met de AW-22 campagne viert Triumph echte verhalen en de unieke individualiteit van iedere vrouw. Al de vrouwen in de campagne vertellen een eigen verhaal, hoe ze henzelf zien, maar ook door de ogen van dierbaren, want Flex Smart beweegt in elke situatie met ze mee en is 100% persoonlijk.

Flex Smart, een veelzijdige essential in iedere kledingkast, is geïnspireerd door de vele rollen die vrouwen vervullen in het dagelijks leven. Niet alleen functioneel of fysiek, en niet alleen voor moeders, vriendinnen, zussen of dochters. De vrijheid om jezelf te zijn is voor iedereen een onbeschrijflijk krachtig gevoel en Triumph weet dat puur comfort het leven een stuk makkelijker kan maken.

Productdetails
Flex Smart is ontworpen met speciaal gepositioneerde flex inserts die de bewegingen van het lichaam volgen en zich aanpassen om optimale ondersteuning te bieden – zelfs voor lichte oefeningen zoals pilates.

De collectie beschikt over ultra lichtgewicht, temperatuurregulerende stof – voor verschillende omgevingen en activiteitsniveaus – en niet kreukende cups, zodat je jouw Flex Smart essential makkelijk kan oprollen, opbergen of inpakken. Deze slimme flex-bh heeft een halslijn met oneindige rand die dicht op het lichaam zit en de volledig naadloze constructie is ontworpen om als tweede huid aan te voelen.

Triumph Flex Smart is verkrijgbaar in maat 01 t/m 04, die 24 traditionele maten beslaat.

100% persoonlijk
Spontaan kunnen leven is niet alleen belangrijk voor ons geluk, maar ook voor ons welzijn: 
Een onverwachte wending nemen tijdens je ochtendwandeling…
Op weg naar een ongepland avondje uit met vrienden…
Flex Smart past zich in harmonie aan met jouw lichaam en haar bewegingen.

Waar je ook bent, wat je ook doet, met wie je ook bent, Triumph geeft jou de vrijheid en spontaniteit om jouw leven in te vullen zoals jij dat wil.

#ItsPersonal

#TogetherWeTriumph
www.triumph.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *