Cocktailshaker, longdrinkglas en XL-drinkglas

De Pilastro-serie siert al vele huizen met zijn eenvoudige en mooie glasproducten, van karaffen tot wijnkoelers, glazen en schalen. Nu wordt de serie uitgebreid met een cocktailshaker, longdrinkglazen en XL-drinkglazen. Deze nieuwe producten hebben dezelfde verfijnde en sobere designtaal als de rest van het assortiment, ontworpen door Francis Cayouette. De inspiratie uit de Art Deco-stijl van de jaren 1920 is duidelijk zichtbaar in het decoratieve maar tegelijkertijd eenvoudige ontwerp, dat subtiel en elegant oogt met het geribbelde oppervlak.

De vorm van de cocktailshaker is gebaseerd op de traditionele Manhattan shaker, die uit drie delen bestaat: een container, een filter en een deksel. Het deksel van 2 cl is zo ontworpen dat het ook als maatbeker gebruikt kan worden. Design en functie gaan bij deze cocktailshaker hand in hand. Met de combinatie van geribbeld glas en glanzend staal is de Pilastro shaker ook een decoratief element bij de thuisbar.

De lange, slanke longdrinkglazen zijn gemaakt als aanvulling op de Pilastro shaker, maar ze kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als grote waterglazen, voor ijskoffie of warme koffie en thee. Daarnaast komt er dit voorjaar een nieuwe, grotere versie van het waterglas met een inhoud van 35 cl. Ondanks het elegante uiterlijk is de hele Pilastro-serie extreem duurzaam en robuust en kan daarom probleemloos dagelijks gebruik en reiniging in de vaatwasser doorstaan.

Verkoopprijzen:
Cocktailshaker € 49,95
Longdrinkglas, set van 4 € 44,95
XL drinkglas, set van 4 € 44,95

www.stelton.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *