Nog een paar dagen en dan ben ik jarig. Ik ben druk bezig met mijn verlanglijstje. Een van de dingen die op mijn lijstje staan zijn de mokken van Pip Studio.

Pip studio servies

Ik heb al heel erg lang een Pip studio theeset. Toen ik jaren geleden bij een werkgever wegging kreeg ik van mijn collega’s een theeset cadeau. Deze bestond uit een theepot, een suikerpotje, een melkkannetje en 2 mokken. Elke keer als ik gebruik maak van deze set denk ik even terug aan mijn collega’s van toen.

Mijn Pip Studio servies werd verder uitgebreid toen ik ging samenwonen. Mijn man had ook een aantal Pip Studio mokken. Zo ontstond er al een theeservies voor 4 tot 6 personen.

De mokken zijn echter erg in trek bij onze kinderen. Zij vinden het de ideale mokken voor thee en chocomelk. Mijn dochter wilde er ooit warme chocomelk mee maken door haar mok in de magnetron te zetten maar dat kan helaas niet met de mokken die wij hebben. Daar zit een gouden element in en ik denk niet dat de magnetron dat leuk vindt.

Uitbreiding Pip Studio

Door mijn theeservies heb ik ontdekt dat het servies van Pip Studio erg lang meegaat. Het is een stevig servies wat wel tegen een stootje kan. Toen wij op zoek ging naar nieuwe borden kwamen we daarom ook op het servies van Pip Studio uit.

Omdat ik eerst wilde zien en ervaren hoe het servies eruit zag ben ik gestart met 1 bordje en een kommetje van de Jolie serie. Ik wilde zien of deze serie van Pip Studio past bij de rest van ons interieur/ keukenraad. En gelukkig dat doet het.

Vorig jaar voor mijn verjaardag heb ik van mijn ouders extra kommen gehad. Dit jaar ga ik voor de uitbreiding van de borden. Ik heb echter besloten te gaan voor een andere collectie.

Ik wil namelijk al heel erg lang een blauw servies. Jaren heb ik gedacht dat dit niet bij mijn groene interieur zou passen maar dat heb ik los gelaten. De muren blijven denk ik niet eeuwig groen. En een servies van Pip Studio gaat wel jaren mee. Daarbij kan je het Royal servies van Pip Studio heel erg makkelijk combineren met zowel de collectie van Pip zelfs als bijvoorbeeld de Delfts blauwe collectie.

Royal White collectie Pip Studio

Voor mijn verjaardag vraag ik dan ook 6 nieuwe ontbijt – en dinerborden uit de Royal White collectie.

pip studio royal white

Vanuit daar ga ik mijn collectie verder uitbreiden. Zo moeten er ook nieuwe theemokken komen want sinds kort nemen de kinderen de theemokken namelijk mee naar hun kamer. Het is soms bijna vechten om een mok.

Stapje voor stapje ga ik zo een mooi servies verzamelen waar ik jaren mee kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *