Kleur én verzorging in de varianten rood en nude 

De afgelopen twee jaar verschuilden onze lippen zich vaak achter een mondkapje. Allemaal voor een goed doel natuurlijk, maar zonde van die mooie lippen. Nu het mondkapje weer wat vaker af mag, is het tijd om je lippen te laten shinen, time to liberate your lips! Of het nu gaat om klassiek rood of een subtiele kleurnuance, een kleurtje op je lippen is een echte blikvanger. Lippenstift kan soms de lippen uitdrogen en schraal maken. De nieuwe Labello Caring Beauty biedt je the best of both worlds. De twee-in-één lippenbalsems, met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, geven je lippen kleur in een handomdraai en tegelijkertijd de verzorging die ze verdienen. 

Drie ingrediënten die bekendstaan om hun verzorgende eigenschappen

Met de Caring Beauty lippenbalsems voegt Labello twee verfrissende kleuren toe aan het lippenbalsemschap. Kleur die tegelijkertijd ook verzorgt. De formule met sheaboter, biologische amandelolie en vitamine E is speciaal ontwikkeld om je lippen elke dag te verzorgen. Met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en een licht bloemige geur zorgt de lippenbalsem voor mooie gehydrateerde lippen, gedurende de hele dag. Bovendien is de huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd. 

Intense kleur of een subtiele touch

De formule accentueert je lippen in twee verschillende tinten zonder afbreuk te doen aan de langdurige hydraterende verzorging voor zachte en mooi uitziende lippen. Een klassieke rode kleur hoort thuis in elk make-up tasje. Labello Caring Beauty Red past bij elke outfit en geeft jouw make-up look net dat beetje extra. Ga je liever voor iets subtielers, dan is er de elegante Labello Caring Beauty Nude die de lippen laat shinen met een natuurlijk kleuraccent. Ideaal voor een verzorgde no-make-up look. De intensiteit van de kleur bepaal je zelf: voor een subtiele kleur is één laagje voldoende, maar dit kan worden opgebouwd met een tweede en derde laag. Voor welke kleur ga jij? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *