Als het eind van het jaar in zicht is wordt het tijd om tot rust te komen en terug te kijken op de afgelopen periode. De donkere dagen voor Kerst zijn magisch en sfeervol, maar ook lastig omdat je dierbaren nóg sterker kunt missen. Met de Adventskalender van Hope & Joy tel je af naar Kerst met 24 dagen lieve woorden. Voor wie maak jij de donkere dagen wat lichter dit jaar?

Met de Adventskalender heb je dagelijks een blijvend cadeautje voor je ziel. De lieve en krachtige woorden van Hope & Joy zorgen ervoor dat je elke dag opnieuw beseft hoe bijzonder je bent!

Aftellen tot 24 december
We hebben het allemaal soms nodig om te horen dat we geliefd zijn en er toe doen. Hope & Joy zorgt er met deze kalender voor dat je elke dag begint met een bemoedigende tekst in de donkere dagen voor Kerst. De Adventskalender telt af van 1/m 24 december met elke dag een kaartje met lieve woorden. Begin je dag met krachtige spreuken als: “Je bent een wonder. Blijf je verwonderen over alles om je heen” of “Je bent precies goed. Anders was je wel anders geweest”. Je kunt de kaartjes plaatsen in de bijpassende houder. Hier is ook ruimte voor een kaarsje, zodat je een lichtje brand voor jezelf of iemand anders.

Een krachtig cadeau
Naast dat de kalender een prachtig cadeau is voor jezelf, is het ook een steuntje in de rug voor iemand die het moeilijk heeft. De kalender wordt door Hope & Joy prachtig verpakt en met jouw persoonlijke boodschap verstuurd naar degene die een hart onder de riem goed kan gebruiken. Zijn de feestdagen voorbij? Geen probleem, want de lieve kaartjes geven namelijk het hele jaar door kracht en hoop.

Verkoopinformatie
De Adventskalender bestaat uit een set van 24 geïllustreerde kaartjes in linnen bewaarzakje, een stevig beukenhouten standaard, 4 bijenwas kaarsjes en een kaart met uitleg. De kaarten zijn gedrukt op milieuvriendelijk papier, zo ben je lief voor jezelf én voor het milieu. De Adventskalender is verkrijgbaar van 15 september t/m 30 november voor € 19,95.

Adventscollectie
Naast deze Adventskalender heeft Hope & Joy nog een andere versie van de kalender en een Advents Journal. De kalender “Rust & reflectie” is meer gericht op innerlijke rust, waarbij je aftelt met 24 dagen een affirmatie. Met de Journal tel je af met de adventsweken Hoop, Vrede, Vreugde en Liefde met dagelijks een tekst, gedicht of kleine oefening en twee journaling vragen.

Over Hope & Joy
Lieve woorden voor jezelf, een vriend(in) of familie vind je in de winkel van Hope & Joy. Eigenaresse Rosa Goldstein maakt dagelijks vanaf haar zolderatelier in Zutphen doosjes vol liefde en aandacht om mensen mee te verrassen en inspireren. De cadeaus bevatten een flinke dosis hoop, vrede en geluk en zijn daarom perfect om jezelf of een ander mee te verrassen. Van kaarten, kaarthouders en droogbloemen tot luciferdoosjes voorzien van een lieve boodschap. Alle producten worden mooi ingepakt en passen ook nog eens perfect door de brievenbus. Wie wordt er niet blij van een beetje geluk op de deurmat?! Bekijk de complete collectie via www.hopeandjoy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *