Geïnspireerd op Huda Kattan haar zoektocht naar eigenwaarde

De nieuwe Empowered collectie van Huda Beauty is er om je te laten weten hoe krachtig je werkelijk bent. Het gaat over jezelf toestaan om elk aspect van wie je bent te omarmen en het ontdekken van die superkracht.  De collectie bestaat uit een oogschaduw palette met alledaagse tinten, een vloeibare gel liner, een Face Gloss in een gloednieuwe tint, een zwarte Legit Lashes Mascara, een exclusieve 3-delige oogschaduw kwasten set van hoogwaardige synthetische vezels en Eye Lift Masks. Vanaf 3 oktober is de Empowered collectie verkrijgbaar in zowel de winkel als online bij ICI PARIS XL en The Beauty Editor. 

Inspiratie

EM[POWER]ED (em-pow-ered | \ im-ˈpau̇(-ə)rd): de kennis, het vertrouwen, de middelen of het vermogen hebben om dingen te doen of beslissingen te maken voor jezelf. 

Huda Beauty gelooft dat iedereen tot alles in staat is en dat alleen overtuigingen je kunnen tegenhouden. Huda Kattan haar visie is om grenzen te blijven doorbreken en iedereen kracht te geven door middel van collecties die gecreëerd worden met een doel. Ook al is er niets nodig om jezelf te kunnen zijn, Huda erkent de transformerende krachten van make-up en wil dat iedereen alles heeft dat nodig is om maximaal te groeien.

Huda Beauty

Empowered Eyeshadow Palette €67,-

Het nieuwe oogschaduw palette met goud, koperen, bruine en neutralen tinten is bestemd voor ieder make-up tasje, of je je nu op de achtergrond houdt of juist graag op de front row begeeft. Deze intens gepigmenteerde formules zijn perfect voor zowel beginners als doorgewinterde professionals. De verschillende tinten en innovatieve texturen zijn moeiteloos aan te brengen, op te bouwen en te mengen waardoor oneindig veel looks te creëren zijn.

Breng het Empowered oogschaduw palette aan met de exclusieve en limited-edition Empowered Brush Set, een 3-delige oogschaduw kwasten set van hoogwaardige synthetische vezels. Maak de ooglook compleet met Huda Beauty’s OG Legit Lashes Mascara in limited-edition gouden verpakking.

Empowered Face Gloss Highlighting Dew €39,-

Een multi-inzetbare highlighting gloss met een pure glans formule boordevol superfijne gele en roségouden parelmoer parels voor een dewy glow – het reflecteert het licht voor een stralende, glasachtige glans! Perfect voor gezicht en lichaam, het smelt in de huid zonder plakkerig of zwaar aan te voelen en wordt geleverd met een compact spiegeltje om gemakkelijk onderweg aan te brengen.

WISHFUL – Empowered Eye Lift Mask €13,-

Hulp nodig bij het perfectioneren van je signature wing of je ogen extra liefde en verzorging geven? De Empowered Eye Masks liften, vervagen en verhelderen de oogcontouren. Elke verpakking bevat 3 paar gemakkelijk aan te brengen maskers.

Prijs en verkrijgbaarheid
De nieuwe Empowered collectie van Huda Beauty is vanaf 3 oktober 2022 online en in de winkels verkrijgbaar via www.iciparisxl.nl en www.thebeautyeditor.com.

  • Empowered Eyeshadow Palette €67,-
  • Empowered Brush Set €29,-
  • Empowered Legit Lashes Mascara €29,-
  • Empowered Face Gloss Highlighting Dew €39,-
  • Empowered Brush Set €TBC
    *exclusief verkrijgbaar via www.hudabeauty.com
  • WISHFUL Empowered Eye Lift Mask €13,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *