Creëer betekenisvolle momenten met de nieuwste luxe interieurgeuren van Rituals

Rituals Cosmetics lanceert zijn nieuwste lijn interieurgeuren: Private Collection Comfort. De beste parfumeurs ter wereld lieten zich inspireren door de mooiste aroma’s en eeuwenoude ingrediënten voor deze nieuwe, vierde geurcollectie die bestaat uit uitzonderlijke geuren als vanille, katoenbloem en viooltjes die je geest tot rust brengen.

De Comfort Collection bestaat uit drie unieke geuren die zorgen voor een uitnodigende sfeer in huis.

  • Suede Vanilla is een warme, lichte geur met het zoete en ontspannende aroma van vanille en hinten van kardemom, rozemarijn, patchoeli en vetiver.
  • Smooth Violet is een ontspannende en kalmerende geur die fruitige accenten combineert met bloemenelementen, zoals roos en viooltjesblad. Sandelhout en discrete noten van patchoeli, muskus en amber geven de geur warmte.
  • Cotton Blossom is een zachte maar toch energieke en frisse geur. Met fluweelzoete mandarijn, delicate bloemen als jasmijn, tuberoos en viool en een heerlijke basis van sandelhout en harsnoten.

De Comfort lijn bestaat uit Fragrance Sticks en refills, Scented Candles, Parfums d’Interieur, Cartridges, Car Perfume, Hand Washes en refills en een Hand Balm.

Raymond Cloosterman, oprichter en CEO van Rituals Cosmetics, vertelt: “De schoonheid van aandacht houdt in dat je je meer bewust bent van hoe je vormgeeft aan je omgeving, van de kleine dingen in het leven. Dat zit in alles: van de schoonheid van meer betekenisvolle gewoontes tot een moment van rust om ervan te genieten tot de plaats waar je je kunt ontspannen, die je ’thuis’ noemt. Thuis is waar je je goed moet voelen ongeacht de omstandigheden.”

De Comfort lijn is de nieuwste aanwinst in de Private Collection Line, om van je woning een toevluchtsoord te maken met frisse, rijke en bloemige geuren. De lijn is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics-winkels, diverse warenhuizen en via RITUALS.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *