The Ritual of Jing van Rituals Cosmetics bestaat uit twee lijnen: Relax & Sleep. De collectie is speciaal ontwikkeld om op te nemen in je dagelijkse routines om te helpen ontspannen, je geest te kalmeren en de kwaliteit van je nachtrust te verbeteren. Rituals introduceert twee nieuwe producten binnen The Ritual of Jing: een Aroma Diffuser en een Foaming Shower Gel.

Het is cruciaal om dagelijks innerlijke rust te bereiken omdat je gemoedstoestand overdag, de kwaliteit van je nachtrust beïnvloedt. The Ritual of Jing is geïnspireerd op het eeuwenoude Chinese concept van Jing, dat staat voor kalmte, stilte en rust. Het helpt je een persoonlijk toevluchtsoord te creëren waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.

Nieuw in de collectie

Een van de lanceringen in de collectie is een innovatieve Aroma Diffuser. Deze geeft een transparante geurwolk af en zorgt zo voor een ontspannen sfeer, wat je helpt beter te slapen. Gedurende 10 minuten is je slaapkamer gevuld met een lichte, geurige mix van krachtige bestanddelen die de geest helpen ontspannen en de zintuigen tot rust brengen. Daarnaast is er een schuimende douchegel toegevoegd aan de Sleep-lijn, ontwikkeld om je rust te bevorderen en je welzijn een boost te geven.

Val sneller in slaap en word frisser wakker*

Sinds de lancering van The Ritual of Jing in 2020 heeft marktonderzoek in samenwerking met Kantar aangetoond dat de producten uit deze collectie volgens consumenten een positieve invloed hebben op de slaapkwaliteit. 82% van de respondenten gaf aan sneller in slaap te vallen na twee weken The Ritual of Jing-producten te gebruiken. De ontspannende geur van lavendel en de kalmerende geur van sandelhout zorgen voor een intense geurervaring, waardoor je sneller in slaap valt en frisser wakker wordt. 97% van de respondenten zou de producten uit The Ritual of Jing Bedtime Relaxation Routine** aanbevelen bij vrienden en familie.

The Ritual of Jing

“Je lichaam en geest zijn verbonden. Het is heel belangrijk om je welzijn te vergroten met een moment van rust, bijvoorbeeld met een spasessie thuis of, als er weinig tijd is, een ontspannend serum voor directe verlichting van stress. Waar je ook bent.”

Niki Schilling, Director of Innovations

Twee innovatieve lijnen: Sleep en Relax

De Relax-lijn draagt bij aan complete ontspanning met een bloemige, warme geur op basis van essentiële oliën van lotus en jujube. De compositie van delicate en intense bloemen in combinatie met de zachtheid van hout- en muskusakkoorden zorgt voor een kalmerende, verzachtende ervaring. De Sleep-lijn heeft een rustgevende geur met essentiële oliën van lavendel en palo santo, die de kwaliteit van je nachtrust helpt te verbeteren. De geur opent met frisse citrusnoten en ontwikkelt zich tot een elegant hart met lavendel gevolgd door een evenwichtige basis met hout- en muskusnoten.

Maak verbinding met jezelf in de loop van de dag

Rituals wil benadrukken dat niet alleen het gebruik van The Ritual of Jing-producten in je avondroutine je nachtrust helpt te verbeteren. Door bewust te zijn en een rustgevende pauze te nemen om te ontspannen en weer verbinding te maken met jezelf in de loop van de dag, slaap je ook dieper en meer ontspannen.

De Aroma Diffuser (€ 39,50) en Sleep Foaming Shower Gel (€ 8,50) zijn verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en op RITUALS.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *