Ons bezoek aan de privé sauna Zeist was weer heerlijk.

Mijn man en ik runnen samen een bedrijf. In dit bedrijf zitten een aantal blogs en daarnaast coachen we mensen op het gebied van bloggen, zijn we beschikbaar als projectassistent en editen we video’s & podcasts. Een leuke manier om ons dagelijks te vermaken.

Wij doen dit vanuit huis. Op zolder hebben wij een grote slaapkamer waarin we ook een gedeelte als kantoor hebben ingericht.

Druk gezin

Naast ons werk hebben we een druk gezin. We hebben vier kinderen in de leeftijd van 13 tot 17 jaar. Dit zorgt voor een drukke agenda. De twee oudsten werken meerdere dagen per week in de supermarkt. Drie van de vier kinderen zitten op een sport. De twee jongste kinderen trainen hiervoor 2 keer per week.

Dan hebben we nog een 7e gezinslid. Onze Welsh Corgi pup van 6 maanden. Ook hij heeft een eigen plekje in de agenda want 1 keer per week gaan we naar de hondenschool.

Al met al een drukke agenda waarbij het soms moeilijk is om ontspanning te zoeken. Gelukkig hebben we sinds kort een hele goede manier gevonden om even te ontspannen: de privé sauna.

Sauna Zeist

Er zijn meerdere plekken in onze omgeving waar we naar de sauna kunnen gaan. Zo zou ik bij mijn eigen sportschool naar de sauna kunnen gaan, maar daar gun ik mezelf de tijd niet voor. En ik vind het gewoon wel fijn om de sauna voor mezelf alleen te hebben.

Als we een midweek weggaan, boeken we ook altijd een appartement met sauna bij Landal Harderwijk. Maar recent hebben we ook een oplossing dichterbij gevonden, de privé sauna Zeist.

Welness Zeist

Op een industrieterrein in Zeist-West zit een privé sauna. Het relaxcenternederland heeft meerdere locaties in Nederland en één daarvan zit in Zeist. Dit is een locatie met sauna en jacuzzi. Er zijn ook locatie’s waar zelfs een privé zwembad bij zit.

Je boekt de ruimte voor minimaal 2 uur. Bij de privé sauna Zeist kan je met maximaal 4 personen terecht. Wil je met meer personen van een prive sauna genieten dan kan je boeken bij de vesting Amersfoort, Amstelveen en Zaanstad.

Bij de privé sauna Zeist mag je niet bloot rondlopen. Het is wel een gelegenheid waar iedereen met badkleding moet lopen. Er is een kleedkamer waar je je om kan kleden. Bij de vestiging in Zeist sluit je deze zelf af waardoor al je spullen veilig zijn. Van buitenaf kan men er niet bij.

Naast de welness biedt privé sauna Zeist nog meer ontspanning. Zo zijn er twee heerlijk relaxstoelen waar je even tot rust kan komen en kan genieten van een Netflix serie. Ook is er een klein zitje waar je je even terug kan trekken.

Als je dorstig wordt is er een kleine bar met verschillende drankjes waaronder blikjes cola, fanta, cassis en flesjes water. Ook is er de mogelijkheid om een kopje koffie te zetten.

Kortom alles is aanwezig om even lekker te ontspannen.

Boek je privé sauna Zeist via: Relaxcenternederland. Zij hebben ook vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, en Zaanstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *